A fost lansată aplicaţia ghişeul.ro!

 

Săptămâna trecută, ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, a lansat aplicaţia mobilă ghişeul.ro. Taxele, impozitele, amenzile pot fi plătite de pe telefon. La aplicaţia ghişeul.ro, utilizatorul are posibilitatea să se autentifice şi prin recunoaştere facială. 98% dintre municipii se regăsesc pe ghişeul.ro, iar românii au primit bine platforma ghişeul.ro. Cu aplicaţia mobilă însă, e şi mai simplu.

„Genul de zi pe care o voi ține minte. Am reușit să livrăm o nouă promisiune îndeplinită și să lansăm aplicația pentru mobil ghiseul.ro, care le va face viața mai ușoară multor milioane de români.

Platforma Ghișeul.ro, proiect esențial pentru dezvoltarea digitală a României, este acum disponibilă atât în Google Play (https://play.google.com/store/apps/details...), cât și în App Store (https://apps.apple.com/us/app/ghiseul-ro/id6444286475), putând fi descărcată și utilizată în mod gratuit de către toți utilizatorii.

Peste 400 de tipuri de plăți, toate cu comision ZERO. Astfel, la 11 ani de când facilitează efectuarea de plăți online pentru impozite, taxe și amenzi, lansarea aplicației Ghiseul.ro permite cetăţenilor români să se autentifice mai ușor, de pe telefonul mobil, folosind datele biometrice, fiind prima aplicaţie administrată de către o autoritate publică care include această funcționalitate.

Felicitări colegilor de la #ADR, MasterCard, și tuturor celor care au lucrat la acest proiect mult așteptat. Este un pas important în demersul digitalizării serviciilor publice din România.

Deja aplicația este pe locul #1 ca număr de descărcări. Dați de veste mai departe și ajutați-ne să digitalizăm România, cetățean cu cetățean! Înainte, împreună!”, a anunţat Burduja, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea