Asociația Automobil Clubul Român – evacuată din sediu de CJ Argeș

Consiliul Județean Argeș a câștigat procesul cu Asociația Automobil Clubul Român. Administrația județeană solicitase evacuarea acesteia din imobilul situat lângă Policlinica nr. 2 Pitești.

Instanțele de judecată au constatat că CJ Argeș este titulara dreptului de proprietate publică asupra imobilelor Cladire sediu ACR in suprafață de 100 mp. (suprafata de 284 mp in urma masuratorilor cadastrale), Cladire -anexa ACR in suprafață de 80 m.p.(in urma măsurătorilor cadastrale 148 mp), respectiv de pe terenul în suprafață de 2482 mp aferent construcţiilor. Astfel, Judecătoria Pitești a dispus, încă din toamna anului trecut, printr-o hotărâre executorie, evacuarea Asociației Automobil Clubul Român din imobilele respective. Hotărârea a fost contestată, iar Curtea de Apel Pitești a respins apelul ca nefondat.

 

Deși CJ Argeș a transmis încă din 2013 nenumărate notificări către ACR pentru a lăsa in deplină libertate și liniştită posesie imobilul, iată că în mandatul lui Ion Mînzînă s-a reușit „imposibilul”. Menționăm că ACR a deținut imobilele încă din anul 1990. În prezent, pe rolul Tribunalului Argeș se mai afă un proces în care Constantin Niculescu, reprezentantul Asociației, a formulat o contestație în anulare la Tribunalul Argeș. Pe 14 februarie, magistrații urmează să se pronunțe și asupra acestei cereri.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea