O piteșteancă defilează, săptămâna aceasta, la Hotelul Ritz din Paris!

Cei mai de seamă designeri români vor avea prezentările colecțiilor lor la Săptămâna modei de la Paris, în cadrul Hotelului Ritz Paris, pe data de 2 Martie. Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii împreună cu Guvernul României organizează acest eveniment la care sunt prezentate colecțiile designerilor români: Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Denis Predescu, Cristallini etc.

În cadrul acestui eveniment va fi prezentată și o colecție pentru copii și adolescenți semnată Clara Rotescu în care vom fi reprezentați de modele copii și adolescenți de la Kids Model Agency și școlite de Kids Model Academy.Unii dintre cei mai frumoși copii ai României, vor prezenta în cadrul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri, Hotel Ritz Paris – Salon Vandome, colecția designerului Clara Rotescu din cadrul Paris Fashion Week (kidstopmodel.com).

Grandoare, modă și copilărie! Pregătirea acestor modele este realizată de către modelul Lili Stan, de la școala Kids Model Academy care, împreună cu cea mai mare și prestigioasă agenție de modele pentru copii din România, Kids Model Agency, a făcut posibilă participarea acestor copii la unul dintre cele mai mari evenimente de modă din lume, Paris Fashion Week!

 

Diana Mandu este una din tinerele care vor urca pe celebra scenă de la Ritz. Este fiica Corneliei Mandu (nume cunoscut din presa, politica și administrația argeșeană), are 12 ani jumătate, e elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială "Matei Basarab"(nr.19), Pitești, e pasionată de fotografie, muzică, dans, călătorii. Și lumea, iată, i se deschide ca o floare!

R: Cum te simți, la vârsta ta, când știi că, săptămâna viitoare, vei păși pe catwalk-ul de la Ritz, din Paris?

- A fost o surpriză faptul că am fost selectată să particip la acest show cu tradiție în lumea modei. Eram la școală cand mama mi-a trimis vestea prin doamna dirigintă și a fost un moment plin de emoție. Este prima mea participare la un astfel de eveniment, sunt emoționată, recunoscătoare pentru această șansă și nerăbdătoare, în același timp. Sunt sigură că va fi o experiență minunată și de care îmi voi aminti mereu cu drag.

R: Urmează alte defilări? Care este programul de viitor?

- Sper că vor urma și alte defilări. Și cred din tot sufletul că pentru mine acesta este doar începutul în lumea modei. E un domeniu care mereu m-a încântat, dar nu mă așteptam să intru atât de repede și direct pe o scenă atât de vestită, chiar în capitala mondială a modei. Știu că e de muncă, deși din afară totul pare o joacă. Știu, de asemenea, că e o lume în care competiția este la cote ridicate.

Dar cu pasiune și dedicare, nu e imposibil de reușit. Am început recent și cursuri de modeling la București, la Kids Model Academy România, unde merg cu plăcere și învăț lucruri foarte interesante. În luna martie, la finalul cursului, voi avea o prezentare despre care nu am acum foarte multe detalii. Dar  știu că va fi ca un "examen" de absolvire și apoi, cred că vor urma și alte prezentări.

R: Cum se împacă rigorile școlii cu exuberanța modei? Dar orarul?

- De la vârsta de 3 ani am fost implicată în multe activități: balet, canto, pian, pictură, înot, patinaj artistic, șah. Pe parcurs, am mai renunțat la unele activități. Acum fac cu plăcere dansuri de societate, limbi străine (franceza, engleză), canto și mai nou, modeling. Reușesc să îmbin foarte bine școala cu activitățile extrașcolare. La școală,  am ore dupa-amiaza. De aceea, am activități la care merg dimineața sau după școală,  ori în weekend. Am materii preferate, am profesori care îmi sunt foarte dragi și colegi cu care ne bucurăm de frumusețea vârstei noastre. De asemenea, am o pasiune pentru limbile străine, iar în luna august voi merge în America într-o tabără de engleză. Sunt sigură că, fără a învăța foarte bine, nu se poate reuși în viață, indiferent de cât de pasionat ai fi de un anumit domeniu. Cred că dacă pui pasiune în ceea ce faci, nimic nu e imposibil.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea