Primarul Gîrleanu din Bogați se bate în vorbe, pe facebook, cu o contracandidată

# Discuția nu îi prinde bine, pentru că, în discuții,  intră și mulți cetățeni nemulțumiți!

Atât i-a trebuit Lilianei Ungureanu, contracandidata (PNL)  lui Gîrleanu, de la Bogați, să scrie, pe facebook, că mulți bani pentru comuna cu pricina vin de la guvernul PNL condus de Nicolae Ciucă. Ion Gîrleanu a sărit ca ars: e munca lui și numai a lui!

Ion Gîrleanu: „Deși îmi propusesem să nu dau nicio replică unor afirmații făcute în mod răutăcios de unele persoane, m-am hotărât ca astăzi să trec peste această decizie și să fac câteva precizări.  Am văzut că am niște purtători de cuvânt care vă informează despre stadiul proiectelor depuse de mine, nefiind autorizați în acest sens. Fac precizarea că guvernul nu a alocat suma de 150 miliarde, ci a aprobat proiectul depus de noi pentru construcția a 2 poduri și asfaltarea a 30 străzi în valoare de 280 miliarde din care ni s-a repartizat până în prezent suma de 150 miliarde. În spatele acestui obiectiv a stat o muncă enormă de luni și ani de zile, el mai fiind aprobat o dată de guvernul PSD, însă prin venirea la putere a guvernului PNL ne-a ras totul, inclusiv introducerea rețelei de gaze care, la fel, era aprobată”.

 

Ghinion! Localnicii l-au luat la întrebări pe primar de altele!

Ce te faci, însă, cu internetul acesta care permite și localnicilor să comenteze! Domnu´ primar, vorbiți domne la București, undeva, să nu-i mai lase!

Marian Popescu: „Domnule primar vă zic și eu ceva: la o populație de 5000 locuitori să nu ai poliție locală… pentru că poliția este inexistentă în Bogați, vin la ora 8,30 și pleacă la ora 15,30 și se fură și conduc sâmbăta și dumineca cum vor fără permise, băuți la volan… e posibil așa ceva când primăria dumneavoastră are o sumedenie de angajați… e corect????”;

Marian Popescu: „Plus de asta se aprind luminile seara la ora 19 și se sting la ora 21 apoi se aprind dimineață la ora 5, oare când operează hoții??? Domnul primar a mai fost și șef de penitenciar și la Găești și la Mioveni, așa știe dânsul despre hoți??când fură hoții, noaptea sau ziua ???”;

Nistor Necula: „Un singur lucru nu înțeleg: guvernarea USR & PNL a obstrucționat lucrările în localitatea noastră. Dar am fost și în alte localități din județul Argeș și am văzut străzi asfaltate,canalizare, gaze. Acolo cine a guvernat?”.

Primarul Gârleanu a răspuns majorității problemelor ridicate. Comuna nu are multe, dar aici se cheltuie, anual, sume importante pe artificii și lăutari. Acum, că vin bani de la București, ce mai contează!?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea