Primarul din Bogați, încăierat, pe facebook, de localnici

# Un internaut: Cine mai crede în Moș Gerilă?!Poate noi ăștia de la Bogați!

Asfalt, gaze, apă canal. Apoi pot urma și altele. Primarul din Bogați se laudă, însă, că face sală de sport cu tribune în localitate. Nici nu a prins, bietul om, să se împăuneze cu proiectul, că localnicii l-au încăierat cu ale lor, cu cele enumerate mai sus. Și mare dreptate au. Poate citește și domnul primar, că ia, de aproape 20 de ani salariu, în fiecare lună, pentru a satisface doleanțele cetățenilor.

 

# Badea Cristian Marian

 

Domn primar ,este pacat de aceasta sala care se va construi , venind de pe arterele de drum unde locuim pline de noroi și gropi, o sa murdărim sinteticul din acesta sala, mai bine am lua proiecte pentru asfaltarea de drumuri, decât sa investim niște bani de pomana ca și în căminul cultural!

# Roxana Neagu

Ne dorim și puțin asfalt pe Dorobanți va rog frumos,copiii nu se pot plimba și ei cu o bicicletă,sper sa țineți cont in viitorul apropiat și de acest aspect...mulțumesc!

# Janyna Ioana

Nu avem nevoie de sali de sport avem nevoie sa ne faceti drumul si podul ca sunt asa de proaste de ani de zile si se fac si mai rau de numai putem trece podul

# Ionela Radu

Chelului tichie de mărgăritar îi trebuie.

# Mimi Cirlig

Cine mai crede în Moș Gerilă?!Poate noi ăștia de la Bogați!

# Madalina Maria Calin

De asta aveam nevoie, ca în rest drumurile sunt brici!  Exact cum si-a ținut dl primar promisiunea la alegeri.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea