Fostul deputat de Argeş, Cristian Boureanu, a rămas fără permis de conducere!

Cristian Boureanu, fost preşedinte al PDL Argeş, are din nou probleme. După ani de procese şi scandaluri cu oamenii legii, fostul deputat a rămas din nou fără permis de conducere, chiar săptămâna trecută, după ce a fost prins băut la volan pe DN1, pe Valea Prahovei.

Potrivit News.ro., săptămâna trecută, Boureanu a fost oprit în trafic, în zona oraşului Comarnic, după ce acesta a făcut o depăşire neregulamentară. Poliţiştii rutieri l-au amendat cu 2.175 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere pentru 150 de zile.

 

„În după amiaza zilei de 15 martie a.c., în jurul orei 17.15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN1, în oraşul Comarnic, au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge”, au declarat oficiali ai Poliţiei Judeţene Prahova., potrivit HotNews.ro.

 

La scurt timp după apariţia acestor informaţii în presă, Cristian Boureanu a avut o intervenţie la un post naţional de televiziune în care a negat că ar fi consumat alcool în ziua în care a fost oprit în trafic:

„Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Institutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16.30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie.

Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0. Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe”, a declarat Cristian Boureanu la Antena Stars.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea