Adrian Miuţescu: „PNL nu mai are viceprimar la Pitești şi nici nu va mai avea”

Deputatul Adrian Miuţescu, fost preşedinte al PNL Argeş (care acum joacă în Forţa Dreptei pe lângă şeful Ludovic Orban) a vorbit la un post local de televiziune despre liberalii argeşeni care l-au dat afară din partid pe viceprimarul Gelu Tofan, pierzând astfel un post important în conducerea Primăriei Piteşti.

Nu putem să nu remarcăm satisfacţia cu care a comentat Miuţescu despre foştii colegi liberali, mai ales că el a ieşit din partid pe uşa din dos, după multe scandaluri, plus o cercetare DNA pe numele lui. Deci tot ceea ce se petrece acum în PNL Argeş e un motiv de mare satisfacţie pentru Adrian Miuţescu. Dacă tot n-are cine ştie ce rezultate în Forţa Dreptei, măcar să-i înţepe cum se cuvine pe liberali. Iar la faza asta, cam are dreptate.

 

„Am fost întrebat la Antena3 Pitești despre excluderea din PNL a viceprimarului Piteștiului, Gelu Tofan și a doamnei consilier local Ana Stan.

 

Cei care conduc acum filiala își bat joc de oameni, au fost excluși și radiați din partid o groază de liberali din județ. La Morărești, Mușătești, Călinești au dat afară.

E de subliniat că PNL nu mai are viceprimar la Pitești. Și, ca o previziune, sunt sigur că nici nu va mai avea”, a declarat Miuţescu la postul local de televiziune.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea