Dumitru Tudosoiu, despre simularea examenului de BAC: „Un antrenament serios și nimic mai mult”

Elevii claselor a XII-a au susținut luni, 27 martie, proba scrisă la Limba și literatura română de la simularea examenului de Bacalaureat 2023. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate pe edu.ro după ora 15.00.

Simularea examenului de Bacalaureat continuă! Proba obligatorie a profilului va fi marţi, iar miercuri - proba la alegere a profilului şi specializării. Elevii din partea minorităţilor naţionale susţin pe 30 martie proba scrisă la Limba şi literatura maternă. Pe 6 aprilie vor fi comunicate rezultatele.

„Încărcătură emoțională mare în aceste zile pentru elevii claselor a XII-a, care începând de astăzi experimentează atmosfera Bacalaureatului, în cadrul Simulării naționale. Un pre-examen care pentru tinerii care știu ce obiective urmăresc este un antrenament serios și nimic mai mult. Îmi place să cred că sunt mulți, foarte mulți elevi de liceu pentru care aceste zile vor aduce confirmări ale faptului că sunt în grafic cu planurile lor de viitor. Le doresc tuturor succes maxim!”, a transmis Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al ISJ Argeș.

A.V.


Foto: stirileprotv.ro

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea