Pitești. Marți - ședință ordinară a Consiliului Local

# Pe ordinea de zi - informare privind starea economică, socială și de mediu a Municipiului Pitești pe anul 2022

Marți va avea loc o nouă ședință a Consiliului Local Pitești. Mai jos, punctele mai interesante cuprinse în proiectul ordinii de zi.

Proiect de hotarâre inițiat de primar privind organizarea concursului “Cea mai frumoasă și cea mai curata asociație de proprietari din Municipiul Pitești” Ediția a XI-a.

Proiect de hotarâre inițiat de primar privind organizarea ”Simfoniei Lalelelor” – ediția a 46-a.

Proiect de hotarâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat în vederea realizarii investiției ”Desființare clădiri existente, construire imobil locuințe colective și împrejmuire” pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Pictor Nicolae Grigorescu nr.33.

Proiect de hotarâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat pentru ”Construire ansamblu imobile cu funcțiunea de locuințe colective” pe terenul situat în municipiul Pitețti, strada Dumitru Brătianu nr.28.

Proiect de hotarâre inițiat de consilierii locali ai municipiului Pitești, dna. Dumitrașcu Maria-Cătălina, dl. Apostoliceanu Sorin, dl. Coteț Mihai și dl. Șerbănoiu Răzvan-Ionuț privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți.

Informare privind starea economică, socială și de mediu a Municipiului Pitești pe anul 2022.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea