Cristian Gentea, despre un proiect al Piteștiului: „M-a albit”

 

Bazinul Olimpic Pitești trebuia să fie inaugurat încă de la începutul acestui an. Doar că administrația locală a luat decizia să inaugureze proiectul abia după ce se obține și autorizația ISU, ultimul impediment în calea deschiderii obiectivului. Iar acest lucru se va realiza în preajma Sărbătorilor Pascale!

„Am să încep cu un subiect care m-a albit. Cu niciun obiectiv nu am avut atâtea probleme ca cel cu Bazinul. ISU e acolo! Îi înțeleg pe cei de la ISU, după ce s-a întâmplat la Colectiv suflă și în iaurt. Și eu vreau ca totul să fie în regulă. Dar mi se pare totuși că e mult prea mult. Clădirea Bazinului Olimpic nu este o clădire nouă. Nu am umblat la partea de tribună. Printr-o sponsorizare am adus scaune rezistente la foc, care arată foarte bine. Nu mi s-a spus până acum că trebuie să punem trape, care să se deschidă automat ca la Sala Polivalentă. Eu continui să spun că aceasta nu este o sală aglomerată, așa cum spune în definiția care e în normativ. Nu a fost până acum, nu a fost la primul aviz, nu știu de ce s-a aglomerat acum. Din 500 de scaune, ca să lărgim căile de acces am scos câte un rând de scaune și am rămas cu 466. S-a lucrat foarte mult. Am pus și aceste trape. Le-am spus că îmi doresc foarte mult să inaugurăm Bazinul Olimpic înainte de Paște. Sper să luăm autorizația în cel mai scurt timp. Acesta este și motivul pentru care nu am făcut până acum inaugurarea. Sper ca cel târziu în această săptămână să luăm autorizația”, a precizat primarul Cristian Gentea.

 

În cele din urmă s-a trecut și peste acest hop, fiind emisă și autorizația ISU. Astfel, inaugurarea Bazinului Olimpic va avea loc în perioada următoare.

A.V

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea