S-au pus la vânzare biletele la Budeasa Festival

Din acest an Folk In Festival a devenit Budeasa Festival! Schimbarea numelui vine natural deoarece anul acesta o sa ne bucurăm pe lângă muzica folk și de acordurile chitarelor rock. Cei mai tari artiști vor fi prezenți pe plaja din Budeasa în perioada 16-17 iunie 2023!

Vor încinge atmosfera la Budeasa următorii artiști: pe 16 iunie - Claudia Serdan&Marius Keseri, Ducu Bertzi, Antract, Mircea Vintilă, și Vama, iar pe 17 iunie - Cristi Dumitrașcu&Planul B, Dinu Olărașu, Mircea Baniciu&Band, Dan Helciug, Lupii lui Calancea și Cargo.

Biletele au fost deja scoase la vânzare: https://www.ambilet.ro/tc-events/budeasa-festival-2023/. Așa că nu ratați abonamentul earlybird disponibil până la 09.04.2023 inclusiv! Copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil. Copiii cu vârsta peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit! Evenimentul este organizat de Primăria comunei Budeasa.

„Luați chitarele din colțurile camerelor, ștergeți-le de praf și acordați-le. O să aveți nevoie de ele când vom cânta cu toții în jurul focului! O să fie exact ca-n studenție, dar un pic mai bine! Ne vedem pe plaja Veche din Budeasa, 16 – 17 iunie 2023!”, au precizat organizatorii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea