Concert caritabil „Un zâmbet pentru ERIKA”, la Universitatea din Pitești

 

Un suflet de copil are nevoie de noi! În acest sens, Universitatea din Pitești organizează marți, 11 aprilie, de la ora 17:00, un eveniment caritabil, în Amfiteatrul Șerban VALECA (sala 3.40), situat în Corpul Central.

Scopul concertului caritabil „Un zâmbet pentru ERIKA” este de a întinde o mână de ajutor, în pragul Sărbătorilor Pascale, micuței Erika Duminică, în vârstă de 8 ani (fetița profesoarei Ramona Duminică de la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul UPIT). Fata se află la tratament într-o clinică din Turcia!

 

Micuța a fost diagnosticată cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă.

Donațiile se vor face în urnele special amenajate la intrarea în sală!

„Universitatea din Pitești vă invită la un concert caritabil. Vă așteptăm cu drag și cu încredere că putem, împreună, să ne pregătim pentru miracolul Învierii”, a precizat Dumitru Chirleșan, rectorul UPIT.

Fetița a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante. Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, se pot folosi următoarele conturi :
- RO38BRDE030SV20460280300 - Titular Duminică Florina Ramona
- RO73BTRLRONCRT0421561701 - Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația  ”cazul medical Duminică Erika Andreea”.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea