La întâlnirile de partid PSD-iştii merg cu maşinile de serviciu

# Ion Georgescu: „PNL şi PC ar trebui să treacă şi la muncă, nu doar la locuri eligibile” # Constantin Nicolescu: „Am venit aici să discutăm lucruri importante. Cui nu îi convin condiţiile ar trebui să plece acasă!”

Miercurea mare, şedinţă la PSD

Săptămâna trecută, miercuri, la Star a avut loc o şedinţă PSD unde invitaţi au fost şefii partidelor care formează USL-ul. Cornel Lazăr şi Iani Popa au fost prezenţi la întâlnirea de la Star. În jurul prânzului, toată floarea PSD-ului s-a strâns la restaurant. Motivul? Apropierea alegerilor locale şi definitivarea listelor de consilieri. De fapt, e mult spus definitivarea listelor, deoarece nemulţumiri sunt în majoritatea localităţilor. Nu este loc pe listele electorale pentru toate cele trei partide care formează USL. Chiar dacă scopul tuturor este unul singur, şi anume acela de a scăpa de ciuma portocalie, nemulţumirile din teritoriu sunt multe.

 

Ion Georgescu, primar Mioveni: „PNL şi PC ar trebui să vină şi la muncă nu doar la locuri eligibile pe liste!”

După mai mulţi nemulţumiţi din PSD care au luat cuvântul şi şi-au spus păsurile, Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, a pus degetul pe rană. Acesta a spus că nu este normal ca cei de la PC şi PNL să se comporte ca şi cum ar fi şefii PSD-ului. PSD în Argeş este o forţă şi nu este normal să plece capul în faţa partidelor cu care s-a format USL. Acesta este foarte nemulţumit de faptul că cele două partide vin doar cu cereri, iar la muncă se cam dau înapoi. Georgescu, om greu în PSD, şi-a arătat nemulţumirea, şi totodată a susţinut colegii din teritoriu, spunând: „PNL şi PC ar trebui să vină şi la muncă nu doar la locuri eligibile pe liste!” Primarul de la Mioveni a fost susţinut de mulţi colegi din sală, chiar şi de cei care nu au avut curaj până în acel moment să-şi spună nemulţumirile.

Constantin Nicolescu când vorbea, toată lumea asculta, dar acum nu mai e aşa

Şeful de la PSD a fost învăţat să fie linişte mormântală în momentul în care  ţinea un discurs. Nu vorbim doar de un discurs politic, ci şi de orice vorbă pe linie de partid sau Consiliul Judeţean. Să fie de vină tensiunile provocate de apropierea alegerilor, sau Constantin Nicolescu nu mai poate stăpâni organizaţia PSD Argeş? Acesta a luat cuvânul la Star, şi după mai multe minute în care a tot ridicat vocea pentru a se face ascultat, nu a mai rezistat şi a ţipat la colegii de partid, spunând: „Cine nu vrea să asculte ar trebui să plece acasă. Ne-am întâlnit aici pentru a discuta probleme importante. Cui nu îi convin condiţiile, e liber să plece!” Chiar dacă acest lucru nu a clarificat nemulţumirile colegilor din PSD, aceştia au încheiat vociferările, dar doar pe moment, pentru că discuţiile au continuat în parcare, la plecare.

Dusterul dat primăriei Piteşti în folosinţă de către Automobile Dacia e călărit de Tudor Pendiuc la şedinţele de partid

Nelipsit de la această mare întrunire a PSD  a fost şi primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc. Acesta merge fără nicio jenă la şedinţele de partid, cu maşina dată în folosinţă primăriei Piteşti de către Automobile Dacia. Dusterul de 15000 euro este plimbat de primarul Pendiuc la toate întâlnirile de partid, fie că e vorba de Star, Valea Ursului, sau ce locaţii or mai fi alese pentru o întâlnire a PSD. Primarul nostru nu se fereşte să se afişeze cu maşina de la primărie, şi nu pot să cred nicio secundă că motorina consumată pe la întâlnirile de partid ar putea fi plătită din buzunarul de bugetar al lui Tudor Pendiuc.

Simona Bucura nu se lasă nici ea mai prejos decât primarul Pendiuc

Şi doamna vice de la Consiliul Judeţean se deplasează cu maşina de la CJ la întâlnirile de partid. Pe deasupra, doamna vice se mai foloseşte şi de serviciile şoferului plătit din bani publici, pentru a merge la şedinţele de partid. Săracul şofer al doamnei Simona Bucura! După ce este pus în situaţia de a fi pozat în faţa Bibliotecii Judeţene, şi atunci să o ducă pe doamna vice la scară, acum trebuie să mai suporte şi lungile - şi de acum şi desele - şedinţe de partid. Cam aşa vede PSD-ul să-şi facă pregătirile de campanie pe banii noşti, ai contribuabiilor! Să nu mai vorbim de lungile drumuri politice făcute prin judeţ, care se fac tot cu maşinile de la CJ, şi presupunem că şi combustibilul tot din bugetul Consiliul Judeţean Argeş!
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea