S-a plâns de bucurie la FC Argeș după ce echipa a obținut prima victorie din play-out!

 

FC Argeş a câştigat primul meci din campionat după aproape jumătate de an. După victoria obținută împotriva celor de la Chindia Târgoviște, s-a plâns de bucurie la FC Argeş! Atât antrenorul Bogdan Vintilă, cât și jucătorii au fost cuprinși de emoţie.

FC Argeș a învins luni, 17 aprilie, pe teren propriu, cu scorul 1-0 pe Chindia Târgoviște, în ultimul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii. După această victorie, lupta pentru locurile de baraj a fost relansată. La Piteşti, unicul gol al partidei a fost marcat în minutul `19, când Calcan a executat o lovitură liberă centrând în careu, iar Grigore Turda a reluat cu o lovitură de cap în poarta lui Căbuz.

 

FC Argeş se află la prima victorie şi la primul gol marcat în play-out. Piteştenii ocupă penultimul loc, cu 17 puncte, dar lupta pentru locurile de baraj a fost relansată. FC Argeș s-a apropiat la un punct de UTA și la două puncte de Chindia Târgoviște.

A fost prima victoria a piteştenilor, după o perioadă lungă de timp. Ultima victorie în campionat a fost obţinută pe 30 octombrie, la debutul pe bancă a lui Marius Croitoru, scor 1-0 în deplasarea de la Arad cu UTA. A urmat apoi dezastrul!

Următorul meci al echipei argeșene va avea loc pe 22 aprilie, la Sibiu, împotriva celor de la FC Hermannstadt.

 

A.V.

 

Foto: orangesport.ro

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea