Grădinile în miniatură – un strop de magie la „Simfonia Lalelelor”

Proiectul „Grădina mea – florile Piteștiului” continuă și în acest an. Mini-grădinile amenajate de preșcolarii și școlarii piteșteni vor putea fi admirate la „Simfonia Lalelelor” 2023!

Între 21-23 aprilie, ediția a 46-a a „Simfoniei Lalelelor” va găzdui, în Parcul „Lunca Argeșului”, în zona dintre scenă și pavilionul expozițional, grădinile de flori amenajate cu pasiune și creativitate de școlari, preșcolari și cadre didactice din 28 de unități de învățământ din Pitești.

Copii și tineri plini de energie și talent s-au implicat voluntar în acest proiect eco-friendly și vor utiliza materiale prietenoase cu mediul pentru a crea grădinile lor unice.

„Invităm vizitatorii festivalului „Simfonia Lalelelor” să se oprească și să admire aceste grădini în miniatură - adevărat spectacol de culoare și imaginație. Suntem mândri de implicarea comunității noastre în cadrul festivalului dedicat florilor și apreciem munca și talentul copiilor și profesorilor care au făcut posibil acest proiect special. Vă așteptăm, cu drag, la „Simfonia Lalelelor”!”, a transmis Primăria Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea