Peste 25.000 de vizitatori în cea de-a doua zi a festivalului “Simfonia Lalelelor”!

Parcul ,,Lunca Argeșului” a fost un veritabil punct de atracție: peste 25000 de vizitatori în cea de-a doua zi a festivalului “Simfonia Lalelelor”!

Muzica, dansul și activitățile de timp liber au atras turiști și piteșteni, sute de copii încântați, alături de familiile lor, au animat parcul, ediția din 2023 devenind un eveniment memorabil pentru toți cei prezenți.

În timpul după-amiezii, pe scena din Lunca Argeșului au urcat tineri de la Palatul Copiilor și de la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, care au încântat publicul cu diferite stiluri muzicale.

Vizitatorii au apreciat grădinile de flori, pavilionul expozițional, zonele amenajate pentru fotografii, târgul de flori, zona de picnic, atelierele de creație floristică, ArtFusion festival, dar și programul artistic din zona scenei. Copiii au fost încântați de picturi pe față, baloane, animatori, tobogane gonflabile, ateliere de creație (origami, modelaj). Voluntarii, prezenți pe tot parcursul zilei, au oferit sprijin celor prezenți prin informațiile oferite.

Seara a fost cu adevărat magică! În punctul culminant al festivalului, Vescan și Ștefan Bănică Junior au urcat pe scenă pentru a oferi un concert de excepție, atmosfera fiind întreținută de Dan Negru. Cei doi artiști au adus o energie debordantă, oferind un show plin de culoare și de efecte speciale. Ambianța de la concert a fost incendiară, iar atmosfera a devenit din ce în ce mai entuziastă pe măsură ce muzica a răsunat în parc. Energia publicului a fost contagioasă, sute de oameni au dansat, au cântat împreună și au aplaudat frenetic la fiecare piesă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea