Imobiliarele au luat-o razna. Criză sau prosperitate? Zeci de proprietăți de vânzare, în Argeș, cu peste 1 milion de euro!

Nici nu știm dacă e bine sau e rău, dacă e semn de bucurie sau de tristețe. Se vede prosperitatea, însă numai în imobiliarele care au luat-o razna. Nu se vede, această prosperitate, și în buzunarele oamenilor de rând. Mai apoi, o așa prosperitate s-a văzut și prin 2008-2009, anii premergători ai crizei, după care totul s-a prăbușit. Așa că... să ne bucurăm sau să fim triști?...

Conacul Ion Mihalache - Topoloveni - 5,3 milioane de euro!

Iată că proprietățile scumpe nu se găsesc, neapărat, în Pitești. La Topoloveni pot fi cheltuiți bani la fel de mulți:

 

”TOPOLOVENI - CONACUL ION MIHALACHE, DOMENIU PE 5 HECTARE. Un intreg deal, vizavi de Biserica Inuri. Domeniu autentic, intr-un peisaj mirific, o destinatie turistica sau rezidenta de prestigiu, cuprinzand conacul dupa arhitectura veche, o vila generoasa si anexe, pe un teren impadurit, cu gradini, poteci, terase, foisor, sera, put, panouri fotovoltaice. Interioare impresionante, mobilier sculptat creand un decor uluitor, terase cu panorama splendida!

 

Preț: 5,300,000€, Dormitoare: 12, Băi: 14, Suprafață Utilă: 639 m², Suprafață Totală: 887.47 m², Suprafață Lot: 48,993 m².”

În zonă sunt mai multe proprietăți listate la sute de mii de euro. Nu cu mult timp în urmă s-a vândut, tot cu câteva sute de mii de euro, vila lui Dan Fătuloiu, fostul șef al Poliției Române.

23.000 m.p. în Pitești - lângă Dedeman - 5 milioane de euro!

Vis-a-vis de Dedeman Pitesti, la numai 800 m distanta de Auchan si Jumbo, 600 m de Lidl, 1.2km de Kaufland, zona este una in mod dovedit atractiva pentru investitii comerciale.

Cu privire la aspectul rezidential, in vecinatatea imediata se regasesc blocuri turn cu regim de inaltime P+8E. In noul PUG al municipiului Pitesti aflat spre aprobare, zona este propusa pentru regim de inaltime P+14E.

”Zona si terenul dispun de toate utilitatile uzuale unei locatii moderne. Dimensiunile si forma parcelei sunt exceptionale, permitand dezvoltarea ulterioara pentru orice activitate. Discutam de o suprafata totala de 23.611 mp, cu un front stradal principal de 125 m.l. la Bd. Nicolae Balcescu, si de inca doua accese secundare (locatie "pe colt"!). Pe teren exista constructii in suprafata totala de 4.283 mp.

In principiu se doreste vanzarea ca un tot unitar, insa exista deschidere si catre solicitari punctuale de vanzare pentru suprafate mai mici (minim 50%).

Pentru mai multe detalii, solicitari de suprafete sau transmitere de oferte pertinente, va rugam sa ne contactati in vederea stabilirii unei intalniri personale.”

Pretul poate sa fie negociabil, in functie de bonitatea clientului si de transmiterea unei oferte scrise si asumate.

Fabrică de mobilă - din Curtea de Argeș - 4,5 milioane de euro!

Nici orașul Basarabilor nu este mai prejos. Iată,  mai jos, anunțul:

”FABRICA DE MOBILĂ, CLĂDIRE  (parter + 3 etaje) = aprox. 10.000 mp și TEREN INTRAVILAN = 7.000 mp, situate în mun. CURTEA DE ARGEȘ, STR. ALBEȘTI, NR. 30, JUD. ARGEȘ, cu o deschidere, pe o lungime de 120 m, chiar la Drumul Național DN 7C  PITEȘTI – BÂLEA LAC.

LOCAȚIE: Terenul si cladirea P+3 sunt amplasate în partea de nord a orașului Curtea de Argeș, în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland, în zona Cartierelor Progresul - Ivancea, la intersecția drumurilor naționale Curtea de Argeș - Transfăgărășan și Curtea de Argeș - Câmpulung Muscel. Orașul beneficiază de o așezare geografică favorabilă, la poalele versantului argeșan al Munților Făgaras, care prin întindere, masivitate și înălțime reprezintă cel mai puternic masiv al României. Teritoriul orașului este străbătut de Râul Argeș, fiind amplasat in bazinul superior al acestuia.

Suprafață la sol:  2.785 mp, Materiale: beton armat, cărămidă, plăci BCA,  Acoperiș: beton armat, hidroizolație din carton cu folie aluminiu.  Parter: Suprafață = 2172 mp si anexe 549 mp –  lungime 86 m (paralelă cu DN7C), lățime 26 m, înaltime 4,7 m.  Etaj I: Suprafață = 2172 mp (spațiu anexe etaj I = 144 mp) – lungime 86 m, lățime 26 m, înălțime 3,30 m.  Etaj II: Suprafață = 2172 mp –  lungime 86 m, lățime 26 m, înălțime 3,30 m.  Etaj III: Suprafață = 2472 mp – lungime 86 m, lățime 26 m, înălțime 5,20 m.

UTILITĂȚI: Energie electrică P = 250 KW, Gaz metan pentru consum = 196 Nc/h, Rețea de apă potabilă, Rețea canalizare menajeră și pluvială, Curte betonată, Centrală termică proprie pe combustibil solid, Lifturi marfă  3 x 3,2 tone etc. ”

Teren - la Câmpulung - 4.02 milioane de euro!

Este vorba de un teren de 3,5 ha. situat deasupra orașului, în zona Bilcești. Terenul are o cale de acces din strada Bilcestiului, zona in dezvoltare, atat dpdv al infrastructurii cu strada Sublocotenent D. Lazea propusa pentru modernizare, cat si legatura ce se va face inspre str Dr Falcoianu. Pe culmile acestui teren se pot construi conform destinatiei 'vile de odihna si tratament" ce vor beneficia de o priveliste superba asupra muntilor Fagaras. Utilitatile sunt in apropiere, atat curentul electric ce se afla pe str Bilcesiului, inspre fostee grajdiuri colective, cat si gaz, canalizare si apa curenta, inspre str Sublocotenent D Lazea. Acum 2 ani de zile, proprietarii au facut un studiu geo, la cererea unor clienti care sustineau ca terenul este supus alunecarilor de teren, In urma acestui studiu, nu a riesit niciun risc.

OMV vinde terenurile Arpechim cu milioane de euro!

Zona Autostradă – DN65B este, de mult timp, una căutată. Terenurile de aici se vând cu milioane de euro, zonă vizată pentru reprezentanțe auto, depozite sau hipermarketuri.  OMV a scos, în ultimele luni, câteva terenuri la vânzare, terenuri ce au făcut parte din platforma Arpechim. Numeroase clădiri ale aceluiași fost colos au fost oferite doritorilor. Totul pentru milioane și milioane de euro. Perticularii din zonă nu se lasă mai prejos și cer și ei. La DN65 – zona Jupiter City - pot fi cumpărate 2,3 ha. cu 2,3 milioane de euro (100 euro/m.p.), la Autostradă sunt de vânzare  50.000 m.p. (5 ha.) cu 3 milioane de euro (60 euro/m.p.).

Terenuri multe. Zeci de proprietăți de peste un milion de euro sunt, astăzi, oferite spre vânzare. Să fie bine, să fie rău?...

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea