Premiul special la Olimpiada Interdisciplinară ”Cultură și spiritualitate românească”, pentru eleva Ioana Raluca Dinu, din Pitești

Avem și noi câștigători. Eleva Ioana Raluca Dinu, din clasa a VI-a B, de la Școala Gimnazială N. Bălcescu din Pitești, a obținut la Olimpiada Interdisciplinară „Cultură și Spiritualitate Românească”, gimnaziu, etapa națională, care a avut loc la Alba Iulia în perioada 26-30 aprilie, PREMIUL SPECIAL. Succesul Ralucăi s-a datorat și profesorilor Mihaela Burcea, limba și literatura română, și Silvia Neagoe, religie ortodoxă, care au pregătit-o în mod special pentru acest concurs.

Olimpiada de la Alba Iulia, desfășurată sub președinția conf. univ. dr. Vasile Timiș, a reunit peste 300 de elevi de gimnaziu și liceu din toată țara. Dintre aceștia, elevii argeșeni au obținut rezultate notabile. Iată că școala românească ne atrage atenția și prin performanțele la învățătură ale unor elevi remarcabili, în antiteză cu ceea ce mass-media prezintă în ultimele săptămâni – violență școlară, bulliyng, consum de droguri, absenteism și analfabetism funcțional.

Virgil DIACONU

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea