Alina Gorghiu - desființată pe pagina de socializare, după vizita la Institutul de la Ștefănești

Nu mai poate ieși Alinuța Gorghiu din casă, nu mai poate face nimic fără ca haterii de pe facebook să nu o ciufulească. Săptămâna trecută, doamna Gorghiu a postat, conștiincioasă, ceea ce a făcut. Iar urmăritorii, conștiincioși și ei, au tăvălit-o. Din nou!

Alina Gorghiu: ”Vinerea aceasta mi-am dedicat-o județului Argeș. Județul Brătienilor și Goleștilor, martorul unei istorii de excepție și titularul unui potențial de dezvoltare pe măsură.

În cursul dimineții, am fost la Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefănești-Argeș, alături de Președintele Senatului și Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu și Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, care ne-au fost gazde minunate pe tot parcursul zilei. Am discutat despre activitatea institutului și cum se transferă rezultatele cercetării în economie. Curând institutul a fost reacreditat de MCID, asigurând accesul la o finanțare de bază dublă față de 2022. O poveste de succes despre salvarea unei comori naționale de gene și soiuri celebre în toată lumea. M-am deplasat apoi la Universitatea din Pitești, unde am avut șansa să cunoaștem și să recunoaștem meritele echipelor de robotică de elevi argeșeni, echipe premiate la nivel național și internațional. Curând vom anunța prima promoție a premianților Henri Coandă, proiectul gândit de noi la MCID pentru astfel de tinere minți strălucite românești.”

Printre comentarii:

- Dacă vorbim de Institutul ptr Cercetare si Biotehnologii în Horticultură Ștefănești, a ajuns o RUINĂ, la fel ca întreaga activitate de cercetare din România.

Vi se pare că o simpla vizită politică, de "curtoazie" și imagine, ar rezolva ceva??? În acest caz, sunteți într-o gravă eroare, cum au fost toți politicienii care au condus România în ultimele 3 decenii. Cercetarea românească era un simbol de creativitate în domeniile viti-vinicol și pomicol, care rivaliza (pe picior de egalitate) cu toate instituțiile de profil din Europa și din lume. Acum ce a mai rămas din acest segment??? NIMIC.

- Laudele personale nu aduc nici un beneficiu, doar rezultatele, care se promovează singure, acolo unde și sunt...

- De promisiuni, avem milioane. Dar pentru noi, votanții, după alegeri ce mai faceți? Nimic!

- A început campania electorală! Vrăjeli și abureli, că doar suntem obișnuiți

- Dacă sunteți adevarat LIBERALI, ce căutați in căruța bolșevicilor? RUȘINE, se răsucesc în mormint BRĂTENII și GOLEȘTII

- Ce ratați! Căruța PSD.ului.

- ASTA E VIZITA ? de LUCRU ????? I - ați luat locul lui Ceaușescu? Sau al d-nei  lui ?

- Vă faceți campanie preelectorală....? Degeaba, veți cădea cu toții, trădătorilorrrrrrr.

- Au ieșit "căpușele" la supt !...

Desigur, înrolații de partid au ieșit în față, cu piepturile dezgolite, pentru a lăuda vizita de lucru a Alinei Gorghiu. Sunt și comentariile acestora pe facebook. Mai mult pupături în zona… electronică!


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea