Ciprian Berevoianu, noul prefect al județului Argeș

”Sunt de şapte ani în administraţia publică şi, cu siguranţă, voi face o echipă foarte bună cu angajaţii din prefectură!”. Noul și foarte tânărul prefect al județului, Ciprian Berevoianu, deja se comportă în conformitate cu funcția pe care numai ce a preluat-o. Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, garant al respectării Constituției și legilor statului. Iar Ciprian Berevoianu, cu o siguranță demnă de remarcat, a preluat frâiele unei instituții greu de condus, instituție păstorită din 2009 și până săptămâna trecută de Gheorghe Davidescu.
# Vă aşteptaţi la această numire?
- Nu mă aşteptam la acestă numire dar, cu siguranţă, este o mare responsabilitate pentru mine şi voi face tot ceea ce-mi stă în putere pentru a nu înşela aşteptările argeşenilor. Îmi voi face treaba cât se poate de bine!
# Nu sunteţi, la numai 33 de ani, cam tânăr pentru funcția de prefect?
- Tinereţea nu este o virtute, dar nici nu reprezintă un dezavantaj, din contră. Sunt de şapte ani în administraţia publică şi, cu siguranţă, voi face o echipă foarte bună cu angajaţii din prefectură. Sunt oameni foarte bine pregătiţi,  nişte profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Beneficiile vor fi numai ale cetăţeanului.
# Aveţi o declaratie de avere cu multe rubrici. Cum ați devenit așa bogat?
- Nu am devenit bogat în ultimii ani. În anul 2007 am făcut succesiunea cu mama mea şi sora mea în urma decesului tatălui meu. Tot ceea ce am este moştenire, sau împrumuturi la bănci sau diferite persoane.
# Cum este să îl aveți, ca subaltern, pe unchiul dvs., subprefectul Cârstoiu?
- Nu este unchiul meu direct domnul Cârstou. Suntem amândoi din Nucşoara şi, cum este o comunitate mică, suntem rude pe departe. Asta este doar o găselniţă a presei.
# Sunteți responsabil de buna desfăşurare a alegerilor. Credeți că în Argeș vor fi probleme în iunie?
- Nu va fi nicio problemă în ceea ce priveşte buna desfăşurare a alegerilor. Instituţia Prefectului se ocupă de partea tehnică a alegerilor. Tipărirea buletinelor de vot a fi publicată pe SEAP, deci va fi o transparenţă totală, iar în ceea ce priveşte paza secţiilor de votare, de acest lucru se ocupă Inspectoratul de Poliţie Argeș şi, cu siguranţă, nu vor fi probleme. Am avut deja o şedinţă pe tema alegerilor şi, garantat, zonele calde vor fi monitorizate atent. Toţi cetăţenii pot face sesizări la numărul 112 şi cu siguranţă vor fi rezolvate toate sesizările. Vor fi foarte bine organizate alegerile. Vă garantez acest lucru.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea