Mesagerii faptelor bune la Câmpulung!

 

 

"Nu dărui aur, dăruieşte mângâieri", spune un proverb vechi, dar plin de adevăr și înțelepciune. Plecând de la această idee, deputații Simona Bucura Oprescu - secretar executiv al PSD Arges, Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea, precum și reprezentanți ai PSD Câmpulung - președintele Georgel Mădulărea, subprefectul Ciprian Neculăescu, Corina Scarlat, Magdalena Dorcioman și secretarul executiv Marinică Fologea, dar și ai TSD ARGEȘ au fost vineri, 26 mai, în mijlocul copiilor din trei centre speciale din Câmpulung. Au fost vizitate Centrul Start pentru Autism, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Dizabilități și Centrul de zi "Vladimir Ghika".

„Se apropie ziua de 1 Iunie, Ziua Copilului, așa încât echipa PSD a ales să fie alături de zeci de copii care mai mult decât oricare alții au nevoie de atenție, de grijă, de mângâiere. Cadourile pregătite pentru aceștia i-au bucurat enorm, dar mai mult i-au făcut să zâmbească timpul, afecțiunea, aprecierea și dialogul cu ei.

Dincolo de orice avem nevoie de umanitate și să avem grijă de ceilalți, mai ales de cei aflați în nevoie. Să nu uităm nicio clipă că bunătatea poate schimba lumea, iar timpul și grija noastră pentru ceilalți sunt cel mai frumos dar!”, a transmis PSD Argeș.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea