Afaceristul Liviu Nicolae va candida, probabil, la anul, pentru Primăria Valea Iașului

 

Liviu Nicolae, președintele filialei din Argeș a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali a preluat conducerea interimară a organizației PNL Valea Iașului, fiind mandatat de Biroul Politic Județean al PNL să reorganizeze echipa locală.

Liviu Nicolae este cunoscut în zona Curtea de Argeș drept un om de afaceri serios, foarte bine ancorat în realitățile economice și un fin observator al vieții politice și administrative.

“Sper ca într-un timp relativ scurt să structurăm o echipă puternică la Valea Iașului și să oferim cetățenilor o alternativă liberală în plan administrativ. Valea Iașului face parte din primul inel al localităților care se învecinează cu municipiul Curtea de Argeș, știu foarte bine realitățile de aici, îi cunosc pe oameni, mulți muncesc în oraș și am convingerea că printr-un dialog constructiv și implicare în proiectele administrative putem aduce plus valoare și dezvoltare”, a precizat Liviu Nicolae.

Reamintim că Primăria Valea Iașului este condusă, în momentul de față, de pesedistul Cristian Enescu, cel care i-a luat locul liberalului Nicolae Barbu. Se vede treaba că liberalii își vor înapoi primăria.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea