Lansare pe orbită a candidaților U.S.L. la Golești. Pe bani publici, desigur...

# Politica şi administraţia se fac de-a valma la CJ Argeş Însemnele Consiliului Județean Argeș, subordonate siglei USL. Cu totul anormal... Săptămâna trecută a avut loc aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Argeş, cu prilejul căreia au fost lansaţi şi candidaţii USL. Nu are nicio legătură una cu alta, decât că preşedintele CJ Argeş este şi copreşedinte al USL Argeş.

Prima invitaţie, înainte de căderea guvernului Ungureanu

Înainte de moţiunea de cenzură, CJ Argeş a trimis invitaţii către toţi primarii din Argeş, indiferent de culoarea politică, pentru a participa la aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea CJ Argeş. Invitaţia era făcută pentru data de 2 mai, la Muzeul Goleşti, la ora 10. Semnatarul acestei invitaţii, preşedintele Constantin Nicolescu ruga ca, la această aniversare a 20 de ani de activitate administrativă, să fie prezenţi şi primarii din mandatele anterioare. „Cu acest prilej vor fi lansate albumul și monografia Consiliului Județean Argeș, invitații de onoare ai evenimentului fiind oamenii care au reprezentat județul Argeș în ultimii 20 de ani - consilieri județeni, primari, parlamentari și alte personalități din viața politică și administrativă județeană și națională”, spune invitaţia oficială. La ora 10 se primesc invitaţii, de la 10,30 Fanfara Teatrului Al. Davila, de la 11 urma o prezentare, 20 de ani de activitate a CJ, lansarea albumului şi a monografiei, distincţii de excelenţă, alocuţiuni şi, de la ora 13 la ora 14 urma să aibă loc prezentarea primarilor argeşeni, urmată de un spectacol muzical susţinut de Ansamblul folcloric „Dorul” şi Orchestra „Doina Argeşului”. Atenţie: prezentarea primarilor argeşeni!

Invitaţia de după moţiune nu mai include prezentarea primarilor argeşeni

După căderea guvernului intervine o modificare de oră, dar şi de program. Dispare din program partea cu prezentarea primarilor argeşeni. Acelaşi preşedinte al CJ Argeş trimite o  REVENIRE - INVITAȚIE.
“Dată fiind importanța evenimentelor socio-politice din ultima perioadă, vă anunțăm că manifestarea dedicată aniversării a 20 de ani de activitate a Consiliului Județean Argeș, de la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, va avea loc miercuri 2 mai a.c., începând cu ora 15.00”. Revenirea nu mai aminteşte nici de prezentarea primarilor argeşeni şi nici de invitarea la acest eveniment a primarilor din mandatele anterioare.

Fanfara Teatrului Al. Davila, Ansamblul “Dorul” şi Orchestra “Doina Argeşului încântă urechile USL-iştilor

Dacă tot a căzut guvernul la moţiune, de ce să nu se folosescă USL de adunarea prilejuită cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate a CJ Argeş şi să lanseze candidaţii USL pe banii CJ-ului? Tot era lumea adunată. Tot erau invitaţii sau revenire-invitaţie pe traseu, aşa că nu mai era nicio oprelişte pentru a se face şi o lansare politică. Constantin Nicolescu a considerat că acesta este cel mai bun moment pentru a lansa candidaţii USL, şi cu o simplă modificare de tonalitate, în loc de primarii argeşeni care urmau să fie prezentaţi, s-au prezentat candidaţii USL. S-a redecorat puţin scena de la Muzeul Goleşti, adică s-a adăugat un banner cu sigla USL, iar în rest totul a decurs normal. Centrul Judeţean pentru Conservarea Culturii şi Teatrul Al. Davila au pus mână de la mână, că doar sunt subordonate direct Consiliului Judeţean Argeş, şi au încins atmosfera cu cântecele şi dansurile lor.

Mulţumim domnului Nicolescu, mulţumim doamnei Nicolescu, mulţumim familiei Nicolescu

Osanalele aduse întregii familii Nicolescu au încins palmele USL-ului. Vicepreşedinţii Florin Tecău şi Simona Bucura i-au mulţumit lui Constantin Nicolescu pentru munca depusă şi i-au oferit un coş cu flori. Acesta le-a mulţumit lor pentru munca depusă, şi toţi trei i-au mulţumit doamnei Viorica Nicolescu. Nu ştim pentru ce au fost aceste mulţumiri, dar ele au ridicat în picioare mulţimea de USL-işti adunată la Goleşti. Aplauzele pentru Viorica Nicolescu au fost mai acide şi mai îndelungate decât cele aduse candidaţilor USL şi, de ce să nu spunem, chiar față de cele aduse parlamentarilor USL care au urcat pe scenă.
Liliana COSTACHE

***

REVENIRE - INVITAȚIE
CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEȘ -
20 DE ANI DE ACTIVITATE
2 Mai 2012 – Muzeul Golești


Dată fiind importanța evenimentelor socio-politice din ultima perioadă, vă anunțăm că manifestarea dedicată aniversării a 20 de ani de activitate a Consiliului Județean Argeș, de la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, va avea loc miercuri 2 mai a.c., începând cu ora 15.00.
Cu acest prilej vor fi lansate albumul și monografia Consiliului Județean Argeș, invitații de onoare ai evenimentului fiind oamenii care au reprezentat județul Argeș în ultimii 20 de ani - consilieri județeni, primari, parlamentari și alte personalități din viața politică și administrativă județeană și națională.
Vă rugăm să ne confirmați prezența dumneavoastră la eveniment, la fax 0248/220.137, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .    

Programul manifestării:
Ora 15.00 - 15.30: Primirea invitaţilor şi vizitarea Muzeului Goleşti;
Ora 15.30 - 16.00: Prezentare istoric - 20 de ani de activitate a Consiliului Judeţean;
Ora 16.00 - 16.15: Lansarea albumului ”Argeşul Contemporan”
Lansarea monografiei ”Retrospective şi Perspective”;
Ora 16.15 - 16.45: Acordarea distincţiilor de EXCELENȚĂ pentru primarii cu mai mult de 4 mandate;
Ora 16.45 - 17.30: Alocuțiuni;
Ora 17.30 - 18.00: Spectacol muzical-coregrafic folcloric şi de muzică uşoară, susţinut deAnsamblul folcloric „Dorul” şi Orchestra „Doina Argeşului” ale Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Cu deosebită stimă,                                
PREŞEDINTE
Constantin NICOLESCU


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea