BOMBĂ: Gogu Davidescu, favorit la Direcţia Silvică?!!!

# Certuri mari în USL pe împărţirea  posturilor la deconcentrate # Victor Ponta a anunţat că nu se vor schimba directorii de deconcentrate până la alegerile din iunie # USL a început împărţeala posturilor de directori cu mult înainte de trecerea guvernului Ponta prin Parlamentul României. Cu toate că guvernul Ponta nu primise votul favorabil, şi încă nu a intrat serios la guvernare, în judeţul Argeş posturile de directori de deconcentrate sunt deja în negocieri. Luni se votează noul guvern. De marţi vor începe schimbările pentru funcţiile de prefecţi şi directori de deconcentrate.

Prefectul Ciprian Berevoianu va fi schimbat marţi

În Argeş se pare că primul schimbat va fi chiar prefectul Ciprian Berevoianu. Marţi se aşteaptă decizia de întrerupere a mandatului de prefect. Ciprian Berevoianu va fi schimbat cu Marcel Proca, cel care a mai ocupat funcţie de prefect în perioada 2008-2009, timp de şapte luni. Marcel Proca ar fi îndreptăţit să revină în postul de prefect de Argeş, având în vedere că acesta se numără printre cei care au dat în judecată Guvernul pentru că în 2009 au fost demişi abuziv şi a şi câştigat în instanţă, după doi ani de procese.

Inspector-șef la ITM va fi soţul doamnei vice de la CJ Argeş

Simona Bucura Oprescu a făcut lobby pentru soţul domniei sale. Mihai Oprescu este favorit în cursa pentru primul fotoliu al ITM Argeş. Proaspăt doctor în drept și președinte al TSD Pitești, Mihai Oprescu are experiență în conducerea unei instituții deconcentrate, așa încât nu vor fi cine știe ce probleme de adaptare...

Gogu Davidescu, favorit la Direcţia Silvică?!!!

Gheorghe Davidescu, prefect până în urmă cu două săptămâni, se pare că a găsit calea de întoarcere la vechea dragoste. Că vechea dragoste o fi PNL sau PSD, asta nici nu mai contează. Acesta se pare că va rămâne în postul de director la Direcţia Silvică Argeş, chiar susţinut de USL. La lansarea candidaţilor USL de săptămâna trecută, Gheorghe Davidescu a dat o tură cu Dusterul său pe la Goleşti, dar văzând multă presă a preferat să plece şi să bea un pahar cu foştii şi actualii colegi de partid mai pe seară, şi într-o altă locaţie. Deşi fostul prefect a preferat să rămână mai în umbră, surse din USL ne-au confirmat că acesta şi-a cam aranjat postul de director de la Direcţia Silvică, decizie care va fi luată nu mai târziu de marţi.

Cornel Lazăr vrea Direcţia Agricolă

Nu am înţeles foarte bine legătura lui Cornel Lazăr cu Direcţia Agricolă. Ţinând cont de faptul că Lazăr a fost cadru militar, şi nu prea are legătură cu Direcţia Agricolă, decât faptul că şeful său de partid va fi ministru al Agriculturii în guvernul Ponta. Să se fi împărţit în cadrul USL portfoliile pe partide? Să fie toată agricultura dată la Partidul Conservator? Ducele de Albota a avut o reacţie foarte acidă la auzul acestei propuneri: „Domnule, păi Lazăr ştie că terenul se ară cu tractoarele, nu cu tancul? Cum să fie nominalizat Cornel Lazăr în funcţie de director la Direcţia Agricolă? El a lucrat în cadrul armatei. Nu are nicio legătură cu agricultura. Eu susţin oameni capabili pentru funcţiile de directori. Dacă nu avem grijă acum, se poate să intrăm în opoziţie mult mai repede decât ne-am aştepta.”

Dorin Falcă ar putea rămâne şeful Finanţelor Argeş

Dorin Falcă este un profesionist, iar aceste merite îi sunt recunoscute chiar şi de adversarii politici. Dorin Falcă este candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel pe colegiul Câmpulung pentru funcţia de deputat. Se pare că cei de la USL îi recunosc calităţile profesionale şi acesta va fi lăsat în continuare să ocupe scaunul de director al Finaţelor Argeş. Banzea, numele carea fost vehiculat că ar merge la Finanţe, se pare că nu are susţinerea colegilor din USL. Vom vedea dacă profesionalismul lui Falcă va învinge dorinţele politice.
Mai mulţi primari USL sunt foarte supăraţi de apariţia celor care vor funcţii. Timp de doi ani nu i-a văzut nimeni, iar acum, că s-a ajuns la guvernare au scos toţi capetele. „Nu mai ai loc acum de ei pe la şedinţele de partid. Până acum nu vedeai unul şi acum apar toţi la împărţirea caşcavalului”, spune un primar deranjat de apariţia profitorilor.
Liliana COSTACHE

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea