Huiduieli USL-iste la ziua comunei Hârseşti

# Mircea Andrei: „Văd acolo, printre cei care huiduie, o doamnă care e supărată pe noi că nu am vrut să o lăsăm să candideze din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel la primăria Hârseşti.” # Moloiu Ion, candidatul USL la primăria Hârseşti: „ Suntem deranjaţi şi supăraţi că doamna primar nu l-a lăsat pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş să urce pe scenă pentru a înmâna o plachetă.” Duminica trecută a fost o zi frumoasă pentru localnicii din comuna Hârseşti. Chiar dacă ploaia nu a stat deloc, în târgul comunal s-a adunat aproape întreaga suflare pentru a petrece de ziua comunei. Deşi se anunţa a fi o sărbătoare frumoasă, aceasta a fost stricată de huiduielile USL-iştilor.

Ioana Pircan, primarul comunei Hârseşti, a refuzat placheta oferită de Consiliul Judeţean Argeş

Ca la orice zi de comună, partidele politice se afişează în faţa electoratului cu reprezentanţi de la centru. Aşa că şi la Hârseşti, puţin după orele prânzului, îşi face apariţia USL-ul de la centru, formaţie condusă chiar de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău. Puţin înainte de apariţia delegaţiei de la Piteşti, în târg au început să apară tineri îmbrăcaţi în tricouri de culoare roşie, cu însemnele USL-ului. Ţinând cont de faptul că suntem în plină campanie electorală nu părea a fi nimic deranjant. Florin Tecău, trimisul lui Constantin Nicolescu, s-a prezentat în faţa electoratului cu veşnica plachetă pe care Consiliul Judeţean o oferă primarilor, indiferent de ocazie. Baie de mulţime să fie, că plachete se găsesc la CJ Argeş, că se fac tot din banii celor cărora le sunt oferite. Ioana Pircan a refuzat să primească această plachetă, spunând că nu o ajută cu nimic această diplomă atâta timp cât patru ani de zile nu a primit niciun ajutor din partea CJ Argeş. Acest refuz al doamnei primar a deranjat crunt oamenii îmbrăcaţi în roşu şi şi-au promis mărunt în barbă că vor taxa acest refuz.

Mircea Andrei a oferit microfonul USL-iştilor care huiduiau

Aşteptarea celor de la USL nu a fost prea lungă, deoarece la mai puţin de o oră e la plecarea delegaţiei de la centru, în locaţia unde se desfăşura ziua comunei a apărut şi delegaţia Alianţei pentru Argeş şi Muscel. Această apariţie a fost momentul răzbunării pentru USL. Aceştia au început să huiduie. Mircea Andrei, în momentul în care a auzit huiduielile a îndreptat microfonul către grupul roşu şi i-a rugat să huiduie mai tare că poate nu se aud bine: „Haideţi, mai cu viaţă. Aşa ştie USL-ul să se comporte, cu huiduieli, nu cu realizări”. După câteva momente de huiduială, Mircea Andrei a spus că a recunoscut în grupul roşu o doamnă: „Văd acolo printre cei care huiduie o doamnă care e supărată pe noi că nu am vrut să o lăsăm să candideze din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel la primăria Hârseşti. Acum două luni, în parcarea din spatele partidului, la Piteşti mă ruga să o las pe ea să candideze la funcţia de primar din parte Alianţei. Refuzul nostru a deranjat-o, iar acum huiduie.”

Candidatul USL la primăria Hărseşti a picat în plasa senatorului Andrei

Senatorul Mircea Andrei l-a invitat pe scenă şi pe contracandidatul Ioanei Pircan, pe Ion Moloiu, pentru a spune la microfon ce nemulţumire are. Acesta, îmbrăcat în roşu, şi înconjurat de oameni îmbrăcaţi în tricouri de culoare roşie, a avut câteva momente de ezitare şi în primă fază a refuzat invitaţia lui Mircea Andrei. La insistenţele senatorului, acesta a cedat şi a urcat pe scenă. Proastă mutare, deoarece în momentul în care a pus mâna pe microfon a spus că este foarte supărat de refuzul doamnei primar de a primi placheta din partea şefilor de partid ai domniei sale, şi din această cauză huiduie lumea. Dacă tăcea filozof rămânea domnul Moloiu, deoarece oamenii care erau prezenţi, cei neîmbrăcaţi în roşu, au rămas cu un gust amar, spunând: „Uite domnule de ce ne facem noi de râs! Păi placheta aia ne ţinea nouă de foame?” Cu plachetă sau fără plachetă, Ion Moloiu a pierdut simpatie în faţa electoratului după această gafă pe care a făcut-o urcând pe scenă şi recunoscând că adevăratul motiv al huiduielilor a fost primirea ostilă a şefilor de partid ai domniei sale. Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea