Cristina Diculescu a fost exclusă din PDL

# Gest onorabil: în semn de solidaritate, fostul președinte al PDL Pitești, Ştefan Ciocănel, şi-a dat demisia din partid. # Daniel Dragomir: „Gigi Dinescu este principalul vinovat de ceea ce se întâmplă la ora actuală în PDL”. Scandalul din PDL de la nivel naţional nu a rămas doar acolo. Şi la Argeş, pierderea alegerilor a creat probleme în sânul partidului. Alianţa pentru Argeş şi Muscel, cea care la momentul actual este considerată de mai mulţi motivul de râcă din PDL, a adus nemulţumiri în rândul membrilor de partid, dar mai ales demisii şi excluderi.

PNŢ-CD are consilieri locali şi judeţeni exact câţi oameni sunt în conducerea partidului

PNŢ-CD este cel mai câştigat partid din Alianţa pentru Argeş şi Muscel. Iulian Prunaru, preşedinte PNŢ-CD Argeş, Gheorghe Dinescu, preşedinte PNŢ-CD Piteşti şi Mihai Cocaină, prim-vicepreşedinte PNŢ-CD, toţi au funcţii de consilieri locali sau judeţeni. Nu ar fi avut niciodată acest partid - care mai este recunoscut doar ca partid isoric, că la procente este mult sub limita bunului simţ - un număr de doi consilieri judeţeni şi un consilier local la Piteşti, dacă nu ar fi fost această Alianţă pentru Argeş şi Muscel, în care acest patid a ştiut să-şi negocieze totul foarte bine. „Avem trei membri, toţi trebuie să aibă câte o funcţie de consilier”. Pe acest principiu a mers PNŢ-CD, şi se pare că le-a şi ţinut. Am încercat să aflu dacă mai există şi alţi oameni prin acest partid, oameni care să fie cât de cât vizibili, sau măcar cu o activitate politică în spate. Niciunul dintre colegii de presă pe care i-am întrebat nu a ştiut să-mi spună un alt nume în afară de cei trei şefi la PNG-CD şi, mai nou, şi conslieri locali sau judeţeni.

Cristina Diculescu a fost exclusă din partid din cauza lui Gigi Dinescu

Cristina Diculescu a intrat în PDL cu doi ani în urmă, iar la puţin timp după intrarea în politică a câştigat funcţia de Preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL Argeş. Aceasta a condus şi campania lui Daniel Dragomir, candidatul Alianţei pentru fotoliul de primar al Piteştiului. Cristina Diculescu ocupa un loc fruntaș pe listele de consilieri locali la Piteşti, din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel, iar pe locul cinci era Gigi Dinescu, preşedintele PNŢ-CD Piteşti. Cum Alianţa pentru Argeş şi Muscel nu a câştigat decât patru locuri de consilieri locali la Piteşti, Gigi Dinescu a început scandalul. El nu concepea să nu mergă în CL Piteşti, şi deci unul din primii patru ar fi trebuit să renunţe în favoarea sa. Cristina Diculescu nu a vrut să renunţe la niciunul dintre colegii de partid în favoarea lui Dinescu, iar acest lucru i-a adus excluderea din partid. La ultima discuţie avută la partid, Cristina Diculescu a susţinut că toţi cei patru au muncit în campania electorală şi nu poate renunţa la niciunul. Ştefan Ciocănel, Mişu Tudor şi Radu Bănică sunt cei care alături de Cristina Diculescu ar fi mers la CL Piteşti. Cum aceasta nu a vrut să renunţe la niciunul în favoarea lui Dinescu, a avut surpriza să afle că la Primăria Piteşti, marţi dimineaţă, a sosit o hârtie de la PDL, hârtie care spunea că doamna Cristina Diculescu nu mai este membru de partid.

Cristina Diculescu: „Singura soluţie este să renunţe partidul la mine. Eu nu pot renunţa la niciunul dintre cei care au muncit în campania electorală”

La ultima discuţie pe care a avut-o cu Mircea Andrei, referitoare la consilierii locali de la Piteşti, Cristina Diculescu a ţinut-o una şi bună că nu renunţă la niciunul. Cum Gigi Dinescu nu ceda sub nicio formă la funcţia la care visa de multă vreme, soluţia a venit chiar din gura preşedintei Organizaţiei de Femei a PDL Argeş: „Singura soluţie este să renunţe partidul la mine. Eu nu pot renunţa la niciunul dintre cei care au muncit în campania electorală. Nu este corect faţă de niciunul dintre primii patru să renunţăm la ei. Eu sunt mărul discordiei, iar singura soluţie este să renunţe partidul la mine.” Şi aşa a fost. Conducerea partidului a decis să-i retragă sprijinul politic Cristinei Diculescu.

Daniel Dragomir: „Gigi Dinescu este principalul vinovat de ceea ce se întâmplă la ora actuală în PDL”

Daniel Dragomir, este convins că vinovatul principal pentru aceste scandaluri din PDL este Gigi Dinescu. Acesta spune că a avut o discuţie cu Cristina Diculescu pe acestă temă, şi cum amândoi aveau aceeaşi părere au decis ca toţi patru care erau pe locuri eligibile să meargă în birou la Mircea Andrei, iar acesta să arate cu degetul pe cel care trebuie exclus. Daniel Dragomir a plecat într-o scurtă vacanţă şi regretă că nu este alături de Cristina Diculesc în aceste momente. „Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am fost acolo în momentul în care s-a luat această deczie. Aş fi vrut să-mi spun punctul de vedere vis-a-vis de oamenii care vin şi-şi bat joc de munca noastră. Gigi Dinescu este vinovatul principal. Am spus şi mai repet că Alianţa pentru Argeş şi Muscel a fost o mare greşeală a PDL-ului. Nu trebuia făcută această alianţă”, încheie Daniel Dragomir.

Ştefan Ciocănel şi-a dat demisia din PDL

Ştefan Ciocănel şi-a dat demisia din PDL. Ştefan Ciocănel, ocupantul locului I pe lista de consilieri locali la Piteşti, a decis să plece din partid. În momentul în care acesta a aflat de excluderea Cristinei Diculescu, şi-a dat demisia din PDL, motivând că nu mai are rost să stea, preşedinta Organizaţiei de Femei fiind singura care îl mai ţinea legat de acest partid. În urma demisiei lui Ciocănel şi a excluderii Cristinei Diculescu au rămas două locuri libere pentru consilieri locali, aşa că Gigi Dinescu are asigurat mult doritul post de consilier local. „Acum doi ani aveam organizaţie la PDL Argeş. Acum cine sunt cei care ne reprezintă partidul? Oameni de la PNŢ-CD, adventişti sau romi? Nu mă mai regăsesc în acest partid”, spune Ştefan Ciocănel.
Liliana Costache

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea