Fostul președinte al țării, Emil Constantinescu, la ceas de seară, în vizită la notarul Cârstoiu

Săptămâna trecută, joi, pe la orele 20, pe strada Trivale se plimbau două maşini negre, cu girofar. Cum strada este destul de îngustă, iar la orele serii este destul de aglomerată, maşinile au atras atenţia tuturor trecătorilor. Emil Constantinescu era cel care beneficia de protecţia geamurilor negre ale maşinilor cu numere de Bucureşti. După o plimbare pe Trivale, acesta a oprit la intersecţia cu Dumbravei şi a făcut o plimbare pe jos. Din agitaţia care era în jurul său se înţelegea clar că nu este doar o plimbare, ci dimpotrivă, se caută ceva anume. După câţiva paşi făcuţi pe jos, în direcţie greşită, tot staff-ul s-a întors, iar direcţia bună s-a dovedit a fi cabinetul notarului Cârstoiu.

Notarul Cârstoiu îl aştepta pe Emil Constantinescu în şlapi

Notarul Cârstoiu l-a aşteptat pe Emil Constantinescu, care era însoţit şi de soţia sa, în faţa porţii, într-o ţinută sport, încălţat în şlapi.  La vederea aparatelor foto, notarul Cârstoiu a fost foarte deranjat şi chiar a făcut un semn să plecăm. Nu am înţeles supărarea notarului, cu atât mai mult cu cât fostul preşedinte era însoţit de doi SPP-işti, care nu scăpau din ochi familia Constantinescu, deci paza era asigurată. Maşinile SPP au sărit un trotuar, nevrând să mai ocolească 50 de metri. Maşinile care însoţeau familia Constantinescu au fost parcate în faţa restaurantului Blue Night, iar pentru a ajunge în faţa cabinetului notarului Cârstoiu au sărit peste trotuar, evitând să ocolească.

Tăcere mormântală în privinţa vizitei lui Emil Constantinescu

Am încercat să luăm legătura cu soţii Cârstoiu, dar după un apel telefonic pe mobil, doar am apucat să ne prezentăm şi ne-a fost trântit telefonul în nas. Pe fix, am sunat de foarte multe ori, dar de fiecare dată ni se spunea că nu este niciunul dintre cei doi soţi la cabinet, iar date despre vizita fostului preşedinte Constantinescu nu ne pot da decât domnii notari.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea