Politica face, în continuare, victime!

# Candidat la Consiliul Local Pitești dus cu salvarea la spital. Imediat ce și-a revenit, omul s-a întors la… partid. Scene demne de cascadorii râsului la distribuirea posturilor după alegerile din 10 iunie. Am văzut şi auzit multe, dar una ca cea făcută de Nicolae Constantin, mai rar. Plecarea lui Ştefan Ciocănel din PDL a provocat multe neplăceri, dar şi multe certuri, mai ales pe postul rămas vacant la Consiliul Local Piteşti. Nicolae Constantin (foto), un domn în jur de 60 de ani, era pe lista Alianţei pentru Argeş şi Muscel pentru CL Piteşti. Plecarea lui Ciocănel şi a Cristinei Diculescu i-au dat speranţe omului că va deveni consilier local, fiind pe locul şase pe listă. Aşa că la aflarea veştii şi-a luat picioarele la spinare şi a dat fuga la partid pentru a-şi cere drepturile. Numai că la partid nu l-a aşteptat numai lapte şi miere, ci dimpotrivă, acestuia i-a fost adus la cunoştinţă că nu va merge la Consiliul Local. Supărare mare pe omul nostru, care a început cu reproşurile, a continuat cu văicărelile şi a încheiat cu o plimbare cu salvarea pe la Spitalul Judeţean. Că i s-a făcut rău sau a fost doar o înscenare nu putem spune, dar cert este faptul că omul, după ce s-a plimbat cu salvarea până la spital, s-a hotărât, revigorat de o perfuzie, două, să revină la partid.

Salvarea - la Adrian Năstase… şi la PDL Piteşti

Nicolae Constantin a încercat să ducă muncă de lămurire cu conducerea PDL, cum că el ar fi alesul pentru postul de consilier local. Văzând că nu se poate cu vorba bună, acesta a trecut la ameninţări. Dacă nu s-a putut nici aşa, s-a făcut că-i vine rău. Nu ştim dacă acesta şi-a înscenat starea de rău, dar un coleg de partid, binevoitor, a zis să-i sară în ajutor cu un pahar de apă cu zahăr. Din grabă şi stres, colegul a adus un pahar de apă cu sare în loc de zahăr, iar starea de rău nu a cedat şi a fost chemată ambulanţa. În seara cu pricina a încercat şi Adrian Năstase să se sinucidă, şi cum toată lumea era atentă la televizor, un membru PDL nu a putut să nu facă o remarcă ce a mai descreţit puţin frunţile colegilor: „Salvarea e la noi, la PDL, şi la Năstase acasă.”

Gabriel Bratu: „Credeam că e Mircea Andrei în salvare”

A fost chemată ambulanţa, iar până la sosirea asistentelor, Nicolae Constantin a fost servit şi cu un pahar cu apă cu zahăr, care ce-i drept nu l-a ajutat foarte mult, acesta fiind nevoit să plece cu salvarea până la Spitalul Judeţean, acolo unde a primit îngrijirile necesare refacerii.
În momentul în care ieşea ambulanţa din curtea Partidului Democrat Liberal, Gabriel Bratu, prim-vicepreşedinte PDL, a aruncat un ochi să vadă cine este luat cu salvarea şi la vederea lui Nicolae Constantin a avut o remarcă care cu siguranţă a ajuns şi la urechile lui Mircea Andrei: „Credeam că e Mircea Andrei în salvare”.

Nicolae Constantin s-a întors de la spital direct la partid

După vreo două ore petrecute la spital, Nicolae Constantin a plecat hotărât să revină la partid. Perfuziile se pare că l-au întremat pe omul hotărât să meargă în Consiliul Local Piteşti, şi acesta a revenit la partid. În toiul nopţii, când toată lumea era pe picior de plecare, şi-a făcut apariţia Nae Constantin. Toată lumea era interesată de starea lui de sănătate, dar omul ştia una şi bună. Vrea consilier local la Piteşti. Colegii de partid îl întrebau cum se simte, dar acesta răspundea cu o altă întrebare: „Ce s-a mai discutat? Merg la Consiliul Local?” Mare le-a fost mirarea celor de la PDL văzând că omul o ţine una şi bună cu funcţia de consilier local, mai ales că acesta nu mai este la prima tinereţe, şi ar trebui să-şi vadă în primul rând de sănătate. După ce a mai încercat o discuţie cu conducerea partidului, care a rămas vehementă în decizia luată, acesta şi-a luat cheile, uitate în momentul venirii salvării şi a plecat către casă, dar tot cu gândul la postul de consilier local.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea