PSD Piteşti îşi recompenseză oamenii cu funcţii în consiliile de administraţie ale societăţilor subordonate Consiliului Local

Consiliile de administraţie ale societăţilor subordonate Consiliului Local Piteşti sunt formate, în marea majoritate, de oameni din PSD, organizaţia Piteşti. Aşa să se fi gândit primarul Pendiuc să răsplătească munca oamenilor din partid? Oare cenzori sau administratori la toate aceste societăţi subordonate CL Piteşti nu pot fi  decât oamenii PSD-ului? Da, ne răspundem singuri la această întrebare, şi acest lucru l-a demonstrat primarul Pendiuc şi săptămâna trecută, atunci când a încălcat protocolul USL, şi la primăria Piteşti a pus doi viceprimari PSD. Primarul Pendiuc a declarat de nenumărate ori că face administraţie, nu politică, dar toate acţiunile întreprinse de domnia sa demonstrează exact contrariul. Pendiuc nu are încredere decât în oamenii din PSD, şi face administraţie doar cu PSD-iştii. Probabil că PSD-iştii au o limbă specială, pe care nu o înţeleg nici măcar partenerii lor politici din USL, iar Tudor Pendiuc, după 20 de ani de administraţie, nu mai are răbdare să-i înveţe şi pe alţii limba pe care o vorbesc cei din PSD.
Iată cum arată consiliile de administraţie ale societăţilor subordonate Consiliului Local Piteşti:

La Publitrans 2000 SA

- Roman Aurelian, director tehnic - membru al Organizaţiei PSD Piteşti, salariu 48.000 lei pe an, media 40 milioane lei vechi pe lună.
- Diaconescu Adrian Dorin, administrator şi la Publitrans 2000 SA şi la Salpitflor SA

La Salubritate 2000 SA

- Predoi Aurel, director tehnic şi producţie – membru PSD Piteşti, încasează în 2010 suma de 39. 156 lei, iar în 2011 suma de 65. 335 lei, în medie 50 milioane lei vechi pe lună.
- Apostoliceanu Sorin, administrator Salubritate 2000 SA – trezorier PSD Piteşti, dar şi angajat la Termocalor Confort, şi mai nou şi consilier local la Piteşti.
- Clipici Marian, administrator Salubritate 2000 SA – vicepreşedinte PSD Piteşti
- Bivoleanu Alexandru, membru în Consiliul de Administraţie al SC Salubritate 2000 SA – membru în Biroul Executiv de Tineret al PSD Piteşti

La Termo Calor Confort

- Popescu Ionuţ, administrator Termo Calor Confort – membru Biroul Executiv al TSD Piteşti
- Boteanu Vasile, administrator Temo Calor Confort – membru Biroul Executiv al PSD Piteşti
- Nedelea Gheorghe – administrator Termo Calor Confort – membru PSD

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea