INVITAȚIE LA FESTIVALUL ȚUICII DE LA COȘEȘTI

Avem deosebita onoare de a vă invita să participaţi în data de 15 iulie 2012 la a XI-a ediţie a FESTIVALULUI ŢUICII, organizat de noi într-un cadru natural pitoresc situat pe „Valea Păcurarului” în comuna Coşeşti, judeţul Argeş, orele 1030.
La locul desfăşurării festivalului se poate ajunge după un traseu de 30 km, plecând din Piteşti pe traseul Piscani-Domneşti, comuna Coşeşti, fiind situată pe Valea Râului Doamnei.
La festival, producătorii individuali îşi vor prezenta ţuica şi se vor întrece în cadrul unui concurs.
Festivalul va avea drept scop principal continuarea campaniei de recunoaştere a ţuicii drept băutură naţională românească, campanie demarată de noi cu ocazia primului festival al ţuicii pe care l-am organizat la data de 19 mai 2002, tot în comuna Coşeşti, festival care s-a bucurat de un deosebit succes.

Se asigură un frumos program artistic pe întreaga durată a zilei.
Vă aşteptăm la festival!

Cu stimă şi consideraţie,
Primar
Elisaveta Tudose

***

Despre Festivalul Țuicii

În anul 2001, la initiațiva doammei primar Elisaveta Tudose, a luat ființă "Festivalul țuicii", o sărbătoare care reprezintă oamenii din Coșești și să ofere un loc în care să fie expuse și degustate cele mai bune licori obținute din prunii din Coșești. De-a lungul anilor, au fost responsabili cu voia bună soliști ai muzicii populare românești precum: Maria Ciobanu, Cristina Turcu-Preda, Ninete Popa, Maria Ghinea, Constantin Enceanu, Valeriu Sfetcu, Daniela Cernea, Nelu Bălășoiu, Gelu Voicu și mulți alții. Au fost expuse butoaiele de Coșești, făcute din doage de dud, salcâm și stejar, care dau un gust deosebit țuicii și s-au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, ocazie cu care li s-a organizat o simbolică nuntă de aur.
Vă invităm la al nostru festival al țuicii, să petreceți alături de noi și de invitații noștri! Suntem încântați de oaspeți.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea