Școala și grădinița particulară Castelul Piraților

# MOTTO: AM FOST, SUNTEM ȘI VOM RĂMÂNE CEI MAI BUNI! Performanțele școlare ale copiilor care ne-au trecut pragul sunt cele care ne recomandă. Complexul educațional CASTELUL PIRAȚILOR vine în întâmpinarea dumneavoastră cu următoarea ofertă de servicii educaționale:

GRĂDINIȚA CASTELUL PIRAȚILOR

• Grupa Mini
• Grupa Mică
• Grupa Mijlocie
• Grupa Mare

ȘCOALA CASTELUL PIRAȚILOR

• Clasa Pregătitoare
• Clasa I
• Clasa a II-a

AFTER SCHOOL

Într-un peisaj educațional confuz și asaltat de probleme dintre cele mai diverse, unitatea noastră de învățământ a fost creată din dorința de a promova un demers educațional de calitate care să asigure atingerea standardelor de învățare și promovarea valorilor europene într-un climat de siguranță fizică și psihică.
În cadrul unității noastre de învățămant, copilul dumneavoastră are toate condițiile să învețe temeinic și să-și dezvolte abilități și aptitudini ce îi vor permite să funcționeze cu succes, ca adult, într-o societate democratică. O gamă largă de activități extrașcolare și extracurriculare vor valorifica și dezvolta talentele și interesele specifice copilului dumneavoastră și vor contribui esențial la formarea lui ca personalitate echilibrată și armonioasă, capabilă să trăiască într-o lume modernă și polivalentă.

Grădinița Castelul Piraților   este   o GRĂDINIȚĂ DE TOP din Pitești prin calitatea serviciilor oferite și prin faptul că ofera la programele educaționale de grădiniță prețuri mici și accesibile, dar și programe educaționale complexe.
La grădinița noastră primim copii incepând cu vărsta de doi ani, existând toate categoriile de vârstă prescolară.
Grădinița Castelul Piraților vă stă la dispozitie și pe perioada verii cu programe educaționale, recreative și de divertisment (spectacole de teatru, excursii, drumeții, ateliere tematice, etc).
Grădinița Castelul Piraților folosește programe educaționale interactive, prezentate într-un mod inedit și atractiv pentru copii, trezind interesul acestora de a participa activ și creativ la procesul educațional.
Începând cu anul școlar 2012-2013, Complexul educațional Castelul Piraților și-a extins sfera de activitate educațională prin deschiderea unui nou nivel de invățământ:

Școala Primară Castelul Piraților

Școala Castelul Piraților își propune să devină una din şcolile de prestigiu din municipiul Pitești, apreciată de către elevi, părinţi şi comunitatea locală pentru eficienţa activităţii instructiv-educative, asigurarea condiţiilor materiale necesare unui învăţământ de calitate, pentru  rezultate deosebite în activitatea de performanţă şi pentru ancorarea şcolii în comunitatea locală şi europeană. Pentru ca toate aceastea să fie posibile, Școala Castelul Piraților oferă pentru anul școlar 2012-2013:
SPAȚII SCOLARE:
Săli de clasă spațioase, dotate cu mobilier ergonomic,conform standardelor europene care se pliază pe nevoile copiilor și particularitățile de vârsta ale acestora;
Grupuri sanitare pentru fiecare sală de clasă;
Sală de sport, laborator de informatică, cabinet medical, bibliotecă;

OFERTA EDUCAȚIONALĂ:

5 ore de limbă engleză/săptămână;
Pregătiri suplimentare pentru performanţă şi participare la concursuri şcolare;
Pregătiri suplimentare pentru aprofundarea cunoştinţelor;
Activităţi extraşcolare şi cursuri specifice şcolii;
Efectuarea temelor sub supravegherea unui cadru didactic;
Evaluările corespunzătoare activităţilor didactice;
Rapoarte de evaluarea elevilor transmise părinţilor: rapoarte periodice de progres, rapoarte semestriale, rapoarte ale profesorilor consilieri;
Pregătirea pentru olimpiade şcolare;
Participarea la diverse proiecte/programe educaţionale;
Participarea la concursuri ale şcolii, naţionale
Comunicarea/ corespondenţa permanentă cu părinţii;
Ore de consiliere pentru elevi şi părinţi;
Acces la bibliotecă şi cabinetul de informatică;
Materiale didactice variate;
Manuale scolare oferite de unitate;

ACTIVITAȚI EXTRAȘCOLARE:

Vizite la muzee, instituții culturale etc. cuprinse în graficul de activităţi extraşcolare al Școlii;
Recompense pentru elevi:
- cadouri de Moş Nicolae, Crăciun, Paşte şi 1 Iunie
- premii şi diplome pentru rezultate bune la olimpiade şi concursuri şcolare
- excursii de o zi, spectacole, petreceri etc.
Serbări şi evenimente organizate de şcoală, cuprinse în programul de activităţi extraşcolare.
Participarea elevilor la diferite cercuri tematice (computer, cor, activitati sportive, codul bunelor maniere, pictura, teatru, cunostinte geografice, cerc lectura).

SERVICII CONEXE:

Supraveghere, control şi tratament medical pe toată perioada programului;
2 mese principale pregătite la bucataria Școlii şi 2 gustări pe zi;
Asigurarea transportului elevilor cu microbuzul Unitații de acasă la școala și de la școala acasă.

In cadrul Complexului Educațional Castelul Piraților, produsele alimentare sunt preparate integral în bucatărie proprie, respectând cu strictețe condițiile igienico-sanitare. Toate produsele servite copiilor sunt avizate de nutriționist.
Problemele comportamentale (socializare, atitudine, bune maniere) cu care v-ați putea confrunta la sfârsitul unei zile, sunt rezolvate de cadrele didactice și de programele educaționale, dumneavoastră folosindu-vă timpul pentru apropierea afectivă și petrecerea unor moment plăcute alaturi de copiii dumneavoastră.
Pentru mai multe informatii ne puteți gasi la sediul unitații noastre:
Pitești, Str Petre Ispirescu, nr 5., Gavana III sau la Tel: 0745051008


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea