Sezonul estival la baza de agrement Trivale începe... în toamnă

# Până atunci vor creşte şi preturile apartamentelor din blocul consilierului PSD Adrian Prodănel. Dacă şi-au făcut calcule că vara asta se vor bălăci în cea mai nouă şi modernă bază de agrement a Piteştiului, locuitorii cartierului Trivale mai au de aşteptat. Lucrările sunt în întârziere, aşa că, până spre toamnă, cei care îşi doresc să facă plajă vor trebui să coboare în continuare la ştrandurile din Costache Negri sau Tudor Vladimirescu. Sunt şi veşti bune, însă, dar doar pentru unii! În vecinătatea viitoarelor piscine, apartamentele din blocul „Panorama Touer”, ridicat de fraţii Prodănel devin... mai rezidenţiale ca niciodată.
Cum după logica firească, o bază de agrement se inaugurează la început, nu la sfârşit de sezon, locuitorii din Trivale şi-au făcut speranţe că vara asta se vor bronza la noul ştrand ce se construieşte chiar la ei în cartier. Autorităţile locale au promis nu doar piscine, ci şi alte atracţii: terenuri de sport (unul de tenis şi unul de minifotbal), destinate atât adulţilor, cât şi copiilor, spaţii de joacă la standarde europene, cu tobogane, leagăne, balansoare şi figurine pe arcuri, dar şi aparate de fitness în aer liber, pentru iubitorii de mişcare plus alei de promenadă, băncuţe, un zid de escaladă şi parcarea aferentă. Toate, pentru luna iunie a acestui an. Termenul a fost schimbat, ulterior, cu sfârşitul lunii iulie, numai că lucrările care ar fi trebuit să fie gata săptămâna trecută au o întârziere de cel puţin trei săptămâni.

Ştrandul e, încă, şantier

De vină sunt... nişte lucrări de consolidare a pantei pe care se amenajează noua bază de agrement, “uitate” în momentul întocmirii proiectului iniţial.
“Aşa se fac la noi lucrurile, fără cap. Da’ ce, atunci când s-au gândit să pună piscinele pe coasta asta, n-au văzut că e pantă? Şi-au dat seama acum? Să fim serioşi, astea sunt scuze! N-au fost în stare să facă lucrarea la timp şi dau vina pe teren, că e înclinat, de parcă s-ar fi aplecat peste noapte. Un ştrand, dacă nu-l deschizi vara, degeaba îl  mai deschizi! Am aşteptat atât degeaba. S-au dus două luni din vară şi ei mai au de lucrat încă trei săptămâni, asta în cel mai fericit caz. Au pierdut un sezon de încasări pentru că n-au ştiut să se organizeze, iar pe noi ne-au lăsat cu ochi-n soare! Nepoţeii mei mă tot întreabă: «Când e gata? Când de gata?»  Ce să fac, îi aduc şi le arăt şantierul!”, spune Constantin Dumitru din Trivale.
Şi dacă aruncăm un ochi pe şantierul în care-şi face treaba firma Nordco, parcă-i dăm dreptate omului. După cum par să se mişte lucrurile în perimetrul cu pricina, până când umbreluţele şi şezlongurile vor reuşi să ia locul utilajelor, va trece... vara!

Tot răul spre binele... unora

Noua bază de agrement ce se întinde pe o suprafaţă de 22.842 mp şi care costă 4,3 milioane lei a fost amenajată, întâmplător sau nu, lângă blocul de locuinţe „Panorama Tower”, construit de consilierul local PSD Adrian Prodănel (împreună cu fratele său şi încă un asociat), deşi, îniţial, proiectul viza zona Turceşti - Războieni. Curată baftă pe omul de afaceri, pentru că asta înseamnă că pe o piaţă imobiliară în scădere, apartamentele din blocurile inspiratului consilier vor fi, din toamnă, mult mai bine cotate. Adrian Prodănel a achiziţionat terenul pe care şi-a ridicat imobilul de la câţiva proprietari care şi-au revendicat la Primăria Piteşti, în baza legilor funciare, dreptul  de proprietae asupra unor suprafeţe situate în zona ce avea să devină una rezidenţială. Viitoarea bază de agrement este doar cireaşa de pe tort, pentru că, oricum, imobilul are o poziţie mai mult decât inspirată. E la doi paşi de pădure şi se află poziţionat într-un nod rutier strategic şi, mai mult, are şi avantajul accesului rapid către zona zero a municipiului Piteşti.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea