Actualul viceprimar al Piteştiului, Zidaru Laurenţiu, viitor parlamentar?

# Laurenţiu Zidaru, omul din cauza căruia s-a rupt protocolul USL la Piteşti se pare că va merge în Parlament # Guri rele din PSD: „Proaspătul vice de la Piteşti are alură de amant părăsit”. Tot mai multe voci din PSD spun că Laurenţiu Zidaru, proaspătul viceprimar al Piteştiului, va candida la alegerile generale din toamnă. Nu ar fi de mirare să îl vedem pe Tudor Pendiuc de mână cu actualul vice în campania pentru parlamentare. Dacă ţinem cont de gurile rele care susţin că  primarului Piteştiului a spus acum patru ani că şi cu o pisică dacă iese de mână în campanie tot o va face deputat, atunci e lesne de înţeles de ce a  rupt Pendiuc protocolul USL. Acesta are nevoie de oameni care să-i susţină proiectele în parlament, nu de Duvăz sau alţii care uită de proiectele promise. Ha, ha, ha!!! M-a bufnit şi râsul când am scris asta. Păi care politician se gândeşte la altceva decât la propria sa piele? De ce ar fi Pendiuc mai credincios ca papa?
Să lăsăm glumele la o parte şi să revenim la această persoană, Laurenţiu Zidaru, cel care era un ilustru necunoscut până acum două luni, moment în care a fost propus ca viceprimar al Piteştiului. A fost un mare şoc pentru toată lumea alegerea lui Zidaru, mai ales că postul era promis PNL-ului. Laurenţiu Zidaru era cunoscut ca profesor la Colegiul Brătianu, un profesor care nu a avut niciun rezultat notabil. De unde această creştere politică pe o persoană atât de necunoscută?

Vicele Zidaru are case, terenuri şi maşină marca Dacia

Dacă tot nu am aflat nimic notabil de profesorul Zidaru, ne-am gândit că poate financiar stă foarte bine, şi a susţinut campania PSD. Ne-am înşelat şi în această privinţă. Laurenţiu     Zidaru conduce o maşină marca Dacia, fabricată în 1998, are un apartament în Piteşti şi o căsuţă de 70 mp la Bradu. Are un teren intravilan de 1300 mp şi unul agricol de 5300 mp tot la Bradu şi conturi de aproape 400 milioane lei vechi. Credite nu are, iar de bijuterii, obiecte de artă sau alte cele nici nu poate fi vorba în declaraţia de avere a domnului vice. Vom urmări îndeaproape declaraţiile de avere ale lui Laurenţiu Zidaru, mai ales dacă acesta va reprezenta Argeşul în Parlamentul României.

Laurenţiu Zidaru are alură de amant părăsit, spun răutăcioşi din PSD

Se pare că această ascensiune fulminantă a lui Laurenţiu Zidaru a deranjat mulţi PSD-şti care aşteaptă o promovare de acest gen. Am auzit multe vociferări la adresa proaspătului vice, dar se pare că acestea sunt spuse doar pe la colţuri, întrucât Zidaru este favorit al primarului Pendiuc: „Pendiuc a fost cel care l-a susţinut. Nu ştiau decât doi oameni de propunerea aceasta pentru viceprimar al Piteştiului. Nu ştim de unde s-a legat această prietenie între Pendiuc şi Zidaru”, spune un consilier local de la Piteşti. Răutăţile spuse din gura PSD-iştilor sunt multe la adresa noului vice, dar cea mai hazlie a fost cea spusă din gura unui membru PSD, un bărbat bine îmbrăcat, dar şi bine aşezat într-un post de conducere. „M-am întâlnit pe stradă cu Zidaru. Avea cravată violet, şi alura aia de amant părăsit”, spune răutăciosul coleg de partid al proaspătului viceprimar.  L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea