Mioveniul a sărbătorit 527 de ani de la atestarea documentară

Timp de patru zile, locuitorii oraşului Mioveni au avut parte de o mulţime de evenimente şi spectacole organizate de Consiliul Local, Primărie, Centrul Cultural şi CS Dacia Mioveni 2012. Instituțiile enumerate au pregătit un program încărcat cu spectacole, expoziţii şi competiţii sportive.
Şirul evenimentelor a debutat cu un concurs de șah - cupa ,,Vasile Costescu” care s-a desfăşurat în incinta Centrului Cultural Mioveni, competiţie ce a fost organizată în memoria fostului primar Vasile Costescu. Tot în prima zi a acestei sărbători, locuitorii oraşului Mioveni au putut viziona în holul Primăriei o expoziţie de fotografii intitulată ,,Miovenii de Astăzi”.
Această expoziţie a fost realizată de către tinerii de la Foto Club Mioveni.
A doua zi a continuat cu jocuri şi concursuri sportive la baza de agrement Bemo, evenimente organizate de cluburile sportive din oraş. Seara, atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de mai multe formaţii de muzică uşoară care au reuşit să scoată din casă foarte mulţi oameni, însă surpriza serii a fost prezenţa celebrului interpret de muzică uşoară Connect-r.
Sâmbătă a avut loc Cupa oraşului Mioveni la darts, ediţia a – II- a, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, manifestare organizată în parteneriat cu Clubul Sportiv de Darts Mioveni şi Federaţia Română de Darts. Tot sâmbătă a avut loc şi cupa oraşului Mioveni la rally cross, cupă ce s-a desfăşurat pe pista de la baza de agrement Bemo. A urmat Festivalul Internaţional de Folclor ,,Carpaţi”, defilarea ansamblurilor pe Bulevardul Dacia şi primirea acestora de către oficiali la Primăria Mioveni. Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu un concert susţinut de către formaţia Daggi Project.
Duminică, şirul evenimentelor a continuat cu concursuri şi jocuri sportive la baza de agrement Bemo organizate de cluburile sportive din oraş. Concursurile şi jocurile sportive au continuat cu o competiţie de rally baby - ediţia a-III-a - ce s-a desfăşurat în parcarea din faţa primăriei. Seara a avut loc un spectacol susţinut de Matteo, Ion Moise Bădulescu şi de binecunoscutul interpret Horia Brenciu.     L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea