Mii de oameni au fost prezenți la Ziua Comunei Bascov

# Nici măcar vremea capricioasă nu i-a împiedicat pe bascoveni să participe la ziua comunei lor. Duminică, 16 septembrie, Bascovul a îmbrăcat straie de sărbătoare cu prilejul celei de-a  VI – a ediţii a Zilei Comunei. Evenimentul s-a desfăşurat, ca în fiecare an, pe islazul Aninoasa din satul Brăileni şi, chiar dacă vremea nu a fost atât de prietenoasă cu bascovenii, acest eveniment, ca de fiecare dată, a adunat mii de oameni care au asistat la concertele de muzică uşoară şi populară susţinute de numeroşi artişti.
Festivităţile artistice au început la ora 12 cu un spectacol oferit de căluşarii de la Bârla şi Stolnici, după care, interpreţii: Daniela Anghel, Mariana Stan Tăbîrcă, Tiţa Tudose, Iulian Mâţu Constantin şi Iulian Brezean au făcut introducerea atmosferei de petrecere.
De la ora 14, au evoluat ansamblurile Doina Argeşului şi Do-rul, din Piteşti. Graţian Bădescu, Nicu Ion Tony, Carmen Iordache Cernea, Lucica Baciu Bican, Nicolae Martin, Zina Ghiţulescu, Diana Călinescu şi Ana Maria Trandafir au fost interpreţi ai acestor ansambluri care i-au încântat pe bascoveni.
La ora 16, autorităţile au premiat cuplurile care au împlinit în acest an 50 de ani de la căsătorie.
„Ne bucurăm foarte mult pentru că putem duce mai departe această sărbătoare şi vreau să mulţumesc Consiliului Judeţean Argeș, care ne-a sprijinit de fiecare dată. De asemenea, vreau să le aduc mulțumiri și sponsorilor, peste 85% din banii necesari organizării evenimentului provenind din sponsorizări. Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc foarte mult bascovenilor, pentru că m-au sprijinit în fiecare acţiune pe care am întreprins-o, iar eu am făcut tot posibilul să nu-i dezamăgesc”, ne-a declarat primarul Gheorghe Stancu.
Începînd cu ora 17, au urcat pe scenă alţi interpreţi de muzică populară din cadrul Doinei Argeşului: Liliana Matei, George Nedelea, Veronica Dinu, Valentin Grigorescu, Cristina Turcu-Preda, Daniela Cernea şi Nineta Popa.
Seara s-a încheiat cu mai multe recitaluri: muzică italiană cu Brunella Gato, muzică populară cu Sanda Argint, muzică uşoară şi populară cu formaţia Nemuritorii, muzică pop cu formaţia DJ Project şi Adela Popescu, muzică pop cu formaţia Impact. Nu au lipsit nici tombola cu premii şi focul de artificii.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea