Piaţa construcţiilor din Argeş nu îi mai ajunge lui Mircea Şerban. S-a apucat, mai nou, de promovare...

# Proaspătul ginere al lui Constantin Nicolescu vrea tot. # Un primar din Argeş: “Ionuţ Ştefănescu, fostul ginere al lui Nicolescu, nu se compară din niciun punct de vedere cu proaspătul ginere. Ăsta e…“ # Firma lui Mircea Şerban a semnat, cu puţin timp în urmă, un contract de peste un milliard de lei vechi cu primăria Cotmeana. De servicii marketing. Săptămâna trecută, Mircea Şerban a intrat în familia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. Acesta s-a căsătorit cu fata cea mică a lui Constantin Nicolescu. În săptămâna nunţii a avut parte şi de un contract

bănos. Firma lui Mircea Şerban, Valah Construct, a câştigat un contract de peste un milliard lei vechi la primăria Cotmeana. Contractul nu este câştigat în domeniului construcţiilor, aşa cum ne obişnuise ginerele lui Nicolescu. Acesta a câştigat un contract de servicii de marketing pentru proiectul “Dezvoltarea şi consolidarea turismului în zona centrală a văii Cotmeana, judeţul Argeş, prin sprijinirea promovării resurselor turistice antropice”

Un primar din Argeş: “Ionuţ Ştefănescu, fostul ginere al lui Nicolescu, nu se compară din niciun punct de vedere cu proaspătul ginere. Ăsta e...“

Mulţi primari din judeţ îşi amintesc de fostul ginere al lui Nicolescu, Ionuţ Ştefănescu, care: “Nu se compară din niciun punct de vedere cu proaspătul ginere. Ăsta e… e foarte arogant! Nu mi-l amintesc pe Ştefănescu să mă fi luat vreodată aşa de sus. Ăsta are impresia că e pe moşia lui”, spune un primar care are ceva lucrări de făcut prin comună, şi a fost vizitat de Mircea Şerban. Pe lângă faptul că se duce la primari cu un tupeu inimaginabil, acesta spune cu şapte guri că e ginerele lui Nicolescu. Primarii USL sunt primii vizaţi, iar domeniul de activitate pe care sunt lucrări disponibile nu contează pentru Şerban. Bani publici să fie, că ştie el cum să pună mâna pe ei.

Primarul comunei Cotmeana, Ionel Vişan, este membru PSD şi susţinător al lui Constantin Nicolescu

Primarul de la Cotmeana, membru PSD şi un susţinător al lui Constantin Nicolescu, se pare că nu a putut rămâne indiferent prezentării pe care obişnuieşte să şi-o facă Mircea Şerban. Acesta a semnat cu mare drag contractul de servicii de marketing pentru proiectul “Dezvoltarea şi consolidarea turismului în zona centrală a văii Cotmeana, judeţul Argeş, prin sprijinirea promovării resurselor turistice antropice”, cu firma lui Mircea Şerban. Tipul procedurii a fost cerere de ofertă, procedura offline, nu s-a desfăşurat licitaţie electronică, iar din patru oferte depuse cea mai ”cea” a fost cea a lui Mircea Şerban. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, suma finală fiind de 84.000 lei fără TVA, suma totală  depăşind cu puţin un milliard de lei vechi.

Ce presupune acest contract

Servicii de marketing pentru proiectul ”Dezvoltarea şi consolidarea turismului în zona de nord centrală a Văii Cotmeana, judeţul Argeş, prin sprijinirea promovării resurselor turistice antropice”, ce se va realiza prin Programul Operational Regional  2007 -2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului -promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică. Prestările de servicii de marketing din cadrul proiectului constau în organizarea participării la manifestări expoziţionale de turism în ţară.
Cerinţe: Informaţii privind capacitatea tehnică.
- Ofertantul va prezenta lista principalelor prestări de servicii executate în ultimii trei ani.
- Echipamentele de lucru din dotarea ofertantului trebuie să fie considerate ca suficiente şi satisfăcătoare pentru a asigura implementarea proiectului în perioada de timp programată.
-  Se va completa Formularul nr. 13 (declaraţie privind utilajele, instalaţiile, echipamentele tehnice de care dispune operatorul economic pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului de servicii - dotare proprie/închiriere sau alte forme de punere la dispoziţie potrivit Ordinului nr.509/2011).
- Informaţii privind capacitatea profesională. Ofertantul va trebui să dispună de resursele umane considerate de Autoritatea Contractantă ca fiind strict necesară îndeplinirii în bune condiţii a contractului (personal de specialitate şi experţi care vor avea roluri esenţiale în îndeplinirea contractului). Se vor ataşa: Anexa nr.14 - Declaraţie privind efectivul mediu anual al personalului angajat şi al cadrelor de conducere. Anexa nr. 17 - Informaţii referitoare la personalul de conducere.Pentru personalul precizat mai sus se vor ataşa: Curriculum Vitae, cu semnătura persoanei în original. Se va completa Curriculum Vitae pentru fiecare persoană. Copii după diplomele, adeverinţele, autorizaţiile sau certificatele deţinute de persoanele respective,

Câştigătorul nu prea a avut cu ce lucrări să se laude din acest domeniu, acesta fiind primul contract de acest gen. Nici la personal nu stă foarte bine Mircea Şerban, mai ales dacă ţinem cont de faptul că multele licitaţii câştigate în ultima perioadă ar trebui să-i cam ocupe pe cei cinci angajaţi ai domniei sale. De echipamente tehnice, să spunem că nu ar avea probleme, putând foarte uşor să facă un contract de închiriere cu naşul său.
Se pare că naşul proaspetei familii Şerban, Sebastian Ghiţă, patronul România TV, i-a dezvoltat gustul pentru marketing şi publicitate finului. Firma sa, deşi are doar şase angajaţi, se pare că ştie să le facă pe toate. Construcţii, publicitate şi marketing şi cine ştie ce veleităţi îşi mai descoperă proaspătul ginerică al primului om al judeţului, pe toate le face bine şi … cel mai ieftin.

***


Anunt de atribuire numărul 158107/03.09.2012

Secţiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTĂ
COMUNA COTMEANA (CONSILIUL LOCAL COTMEANA ARGEŞ)
Adresa: COM. COTMEANA, SAT COTMEANA, JUD. ARGEŞ , Localitatea:
Cotmeana , Cod poştal: 117305 , Argeş , România , Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Tel.: 0248/242044 , Fax: 0248/242066

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI ŞI PROCEDURA
II.1) Denumire contract Servicii de marketing pentru proiectul “Dezvoltarea şi consolidarea turismului în zona centrală a văii Cotmeana judeţul Argeş prin sprijinirea promovării resurselor turistice antropice”
II.2) Obiectul contractului Servicii de marketing pentru proiectul Dezvoltarea şi consolidarea turismului în zona de nord centrală a Văii Cotmeana judeţul Argeş prin sprijinirea promovării resurselor turistice antropice, ce se va realiza prin Programul Operaţional Regional 2007 -2013, Axa prioritara 5 - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului. Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică. Prestările de servicii de marketing din cadrul proiectului constau în organizarea participării la manifestări expoziţionale de turism în ţară.
II.3) Tip contract Servicii
II.4) CPV 79342200-5 - Servicii de promovare (Rev.2)
II.5) Criteriu de atribuire: Preţul cel mai scăzut
II.6) Invitaţie de participare 325023/25.04.2012 13:51

Sectiunea III: ATRIBUIRE
III.1) Număr de oferte primite 4
Valoare estimată totală 120,000 RON
III.2) Lista contracte
3142 / 21.08.2012 - 84,000 RON

Câştigător:
S.C. VALAH CONSTRUCT GRUP S.R.L. RO23056027 MUN. PITEŞTI, STR. GHEORGHE ŞINCAI, NR.12, BL. P15, SC.B, AP.18, JUDEŢUL ARGEŞ, PITEŞTI, Argeş

Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea