Atribuțiile Adrianei Croitoru la Agenţia de Mediu: verificarea parcului auto

Adriana Croitoru, de două săptămâni, a revenit la Agenţia de Mediu, iar de atunci flutură stindardul PC-ului prin Agenţie. Împreună cu directoarea Mariana Ionescu (fostă PD, fostă UNPR, acum USL), în biroul acesteia, beau cafele şi  fumează de parcă Agenţia de Mediu ar fi cârciumă şi nu o instituţie publică unde trebuie să se fumeze în locuri special amenajate. Şi mai stau cu ochii ţintă, ca vulturii înfometaţi, pe biroul directoarei adjuncte Sorina Marin, monitorizând când vine, pleacă de la muncă, cine intră, cine iese, etc., doar, doar şi-o prezenta demisia. Le asigură compania o altă prietenă de la Partidul Conservator, Dudău Emilia, secretară la APIA Argeş, cu care Agenţia de Mediu este în litigiu de doi ani.

Ştie cineva ce activitate prestează Adriana Croitoru prin Agenţia de Mediu? Ştiu angajaţii.

Dnei Croitoru i s-a întocmit o mini-fişă a postului, să nu se obosească prea tare, deoarece mai are treabă şi pe la partidul care a readus-o la Agenţia de Mediu.  Principala atribuţie a angajatei revenită la Mediu este verificarea parcului auto, mai bine zis verificarea consumului de combustbil al parcului auto, dar nu începând cu luna septembrie 2012, ci retroactiv, din noiembrie 2010 până în iunie 2012, exact perioada în care a fost director şi ordonator de credite Zoltan Kalman.
Se pare că e mai interesant să calculeze consumul parcului auto decât să stea la uşa directoarei adjuncte, şi să încerce s-o înlocuiască prin orice mijloace. Se potriveşte mănuşă această sarcină, având în vedere că doamna a avut şi o şcoală auto şi a funcţionat bine mersi pe perioada când se eliberau permisele auto pe bandă rulantă, dar odată cu căderea mafiei permiselor s-a închis şi afacerea şefei femeilor PC-iste.
Se pare că Adi Croitoru aşteaptă degeaba funcţia de director adjunct, deoarece Sorina Marin nici nu gândeşte să elibereze funcţia, iar la o reorganizare pe care o pregăteşte Ministerul Mediului pentru a schimba toţi directorii din ţară, funcţia Sorinei Marin se desfiinţează.
Între timp, Sorina Marin şi-a luat un concediu de odihnă şi a plecat în străinătate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea