Prietenii controversate în urma referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu

# Preşedinta Biroului Electoral Judeţean, Ioana Pârvu, a rămas în... prietenii doar cu repezentanţii USL din BEJ. Ştefan Sabotici, secretarul general al Partidului Conservator Argeş, un domn sensibil la sexul frumos şi - se pare - foarte manierat cu doamnele, şi-a făcut apariţia la începutul săptămânii trecute într-un local din Piteşti, cu un buchet de flori în mână. Buchetul de flori era ambalat în portocaliu, culoare despre care Sabotici nu a avut niciodată un cuvânt frumos, dar probabil că la flori, ori nu a contat ambalajul, ori chiar i-a plăcut buchetul.
Ştefan Sabotici a intrat în local şi a căutat o masă mai retrasă. Cine să fie cea pe care o aşteaptă buchetul de flori? Nimeni alta decât preşedintele BEJ de la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, judecător Ioana Pârvu – Tribunalul Argeş. Aceasta a sosit la puţin timp după ora 18, oră la care se pare că era stabilită întâlnirea domniei sale cu politicienii din USL. Spunem că se pare că era stabilită întâlnirea la acea oră deoarece, la puţin timp, li s-a alăturat şi PNL-ista Elena Grigorescu, consilier al senatorului Diaconu, care l-a scuzat pe colegul de la PSD, Iustin Dejanu, ce nu a mai putut ajunge, intervenind ceva foarte important în programul domniei sale.

Ioana Pârvu şi reprezentanţii USL au petrecut împreună mai mult de trei ore

După pupăturile şi complimentele de revedere, toţi cei de la masă au trecut la bere, cafele şi  bună dispoziţie. Se pare că aceştia nu sunt la prima întâlnire de acest gen, deoarece discuţiile au fost foarte prieteneşti. Timp de peste trei ore s-au simţit bine, distracţia fiind în toi la masa politicienilor şi a doamnei judecător. Subiectele de discuţie au fost diverse, de la politică până la petrecerea timpului liber. Ioana Pârvu, aşezată lângă secretaul general al PC, îl asculta cu mare drag pe Ştefan Sabotici, părând fermecată de şarmul acestuia. La plecare, doamna judecător a fost condusă de Sabotici până în parcarea de la Muntenia, acolo unde au discutat puţin şi de sport. La plecare, Sabotici şi-a luat la revedere de la doamna judecător cu un sărut pe obraz, şi i-a spus să nu uite de partida de jogging, ceea ce ne-a făcut să credem că doamna judecător a fost convinsă de Sabotici să facă o alergare împreună. După ce vor alerga cei doi nu ştim, dar cert este că referendumul pentru demiterea lui Băsescu a închegat prietenii, ia preşedinta Biroului Electoral Judeţean nu şi-a uitat o parte din colegii cu care a împărţit zilele fierbinţi de vară.    L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea