Ginerele lui Constantin Nicolescu renunță la afacerile cu statul !

# Acesta a vândut firma unui prieten și vrea să își deschidă o firmă de consultanță. # Mircea Șerban: ”Am fost atacat destul de mult în presă, inclusiv în «Atitudine»... E mai bine așa, ca să nu vă mai dau subiecte...” Proaspăt devenit ginere al celui mai puternic om al județului, Mircea Șerban, fiul directorului general de la IATSA Bascov, părea că va merge pe un drum bătătorit. Firma sa, Valah Construct (în care a fost, inițial, asociat cu Ionuț Ștefănescu și cu Ștefan Lăzăroiu) s-a infiltrat puternic în iureșul licitațiilor organizate pe bani publici. Și, ca ginere al lui Constantin Nicolescu, mulți făceau chiar pronosticuri de creștere astronomică a firmei. Pentru că nu este tocmai ușor, ca primar PSD (de exemplu) să refuzi o ofertă venită de la cineva din familie... Desigur, ziarele au ”atacat” subiectul cu hotărâre, mai ales că firma lui Șerban jr., deși mică, sărise din scurt la gâtul greilor din construcții ai județului și chiar ai coloșilor de la București. Numai că, lovitură de teatru! Mircea Șerban (probabil că după consultări îndelungate cu familia) decide să iasă din acest domeniu, unul cu clopoței, și să se reorienteze.

Mircea Șerban: ”Am fost atacat destul de mult în presă”

Săptămâna trecută, Mircea Șerban a cesionat toate acțiunile firmei unui prieten, și el cu afaceri în domeniu. Prețul tranzacției a rămas secret, însă se vorbește despre o cifră cu câteva rânduri de zerouri în coadă, mai ales că Valah este deja înscrisă - și cu șanse bunicele de câștig – la două-trei licitații importante. Mircea Șerban: ”Am considerat că este mai bine să dispar din piața construcțiilor. Tot timpul am fost acuzat că încerc să aranjez licitații, am aflat că am amenințat primari pe care nici nu îi cunosc. Am fost atacat mult în presă, inclusiv în «Atitudine». Nu cred că îmi doresc să continui, e mai bine așa, ca să nu vă mai dau subiecte, nu doresc să fiu subiect de comentarii pentru nimeni...”
Întrebat – cum era și normal – despre planurile de viitor, Mircea Șerban ne-a mai declarat: ”Cred că voi înființa o firmă de consultanță pentru accesarea fondurilor europene. Firma se va canaliza pe acordarea de consultanță pentru privați și, mai mult, probabil că voi fi primul client, pentru că mă gândesc, de ceva timp, să înființez o micro-fermă....” Laurențiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea