La Costești se asfaltează de zor

# Primarul Baicea tace... și le face. Ion Baicea: ”Țin să mulțumesc noului Consiliu Local pentru buna colaborare”. ”Marea asfaltare” – un termen care trebuia regăsit, în teren, în toate orașele județului. Numai că… la Curtea de Argeș au trecut doi ani de contestații și neînțelegeri, la Topoloveni se pare că sunt unele încurcături în proiectul tehnic. Iată că la Costești, cu o firmă din afara județului, considerată autsaideră la momentul licitației, lucrurile merg ca… turnate. Pentru că, profitând și de vremea bună, sub privirile critice ale edilului, se toarnă asfalt de zor. Au fost ”rezolvate” străzile Târlești, Datcului și Duzilor – în cartierul Telești, iar în Costești străzile Pieței și Necșulești. Tot aici constructorul a terminat amenajarea celor trei parcări mari. Se pregătește, după spusele dirigintelui de șantier, să intre în reabilitare strada Râului.

Lucrările vor continua, anul acesta, cât va permite timpul

În cartierul Zorile, pe strada Teilor, a început construirea unui pod. Apoi programul de asfaltare va continua în întregul cartier. Asfaltarea este prevăzută a se finaliza în a doua parte a anului viitor.
Ion Baicea, primarul orașului: ”Țin să mulțumesc noului format Consiliu Local pentru buna colaborare. Acest for a înțeles foarte bine, până în momentul de față, care sunt nevoile orașului și ale comunității. Sper, de asemenea, într-o la fel de bună colaborare și în viitor.” Sunt în stadiu de finalizare și lucrările de amenajare a centrului biblionet, centru ce va ființa în incinta Casei de Cultură a orașului, de care a fost responsabil viceprimarul.     A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea