Radu Vasilică, despre ARD: ”Vreau să cred că îmi vor găsi un contracandidat nepuşcăriabil”

# Social-liberalii, recunoscători “poporului USL-list” pentru prezenţa pe Arena Naţională. Săptămâna politică trecută a stat sub semnul lansării candidaţilor USL pe Arena Naţională, eveniment desfăşurat concomitent cu Congresul PPE, prilej pentru social-liberalii argeşeni să se felicite, după, pentru mobilizarea celor 3000 de participanţi trimişi de prin tot judeţul în Capitală.
Satisfăcuţi de succesul mitingului de lansare a candidaților USL, social-liberalii Radu Vasilică şi Theodor Nicolescu au ţinut să le mulţumească, joi, celor 3000 argeşeni care au răspuns prezent, în urmă cu o zi, pe Arena Naţională din Capitală.
“A fost o demonstraţie de forţă a USL-ului, în contrapondere cu manifestaţia PDL-ului de la Palatul Parlamentului, pentru că ei acolo s-au ascuns, ca de obicei, dupa Merkel sau Barroso ori după alţi populari europeni, iar noi, cum spunea Crin Antonescu, am stat cu poporul, cu poporul USL-ist şi am vorbit despre viitorul ţării”,  a declarat deputatul Radu Vasilică.

“Nu vreau să alerg de unul singur!”

Radu Vasilică, candidat pe colegiul Ştefăneşti, s-a arătat sigur pe el în privinţa campaniei pentru Parlamentare.
“Eu, personal, îmi aştept confirmarea contracandidatului de la PDL, de la ARD, fiindcă am văzut că e nevoie de un mare act de curaj, pentru că azi te nominalizează şi mâine te arestează! Aşa se întâmplă cu contracandidaţii mei şi vreau să cred că vor găsi şi unul sau una nepuşcăriabil sau nepuşcăriabilă, pentru că îmi doresc din suflet să am şi eu un contracandidat, nu vreau să alerg de unul singur pentru că e jenant! Şi dacă nu s-a putut cu domnul Cocaină, mai încercăm cu un al doilea! L-or aresta şi pe acela, mai găsim, mai trecem de comisia doamnei Macovei şi poate vom avea contracandidaţii de la PDL puşi în funcţie de candidatură, că doar candidaţi vor rămâne !”, a punctat deputatul.
Radu Vasilică a făcut aluzie la problemele avocatul Mihai Cocaină, în urma cărora ţărănistul a decis să se se retragă din cursa electorală pentru nu afecta imaginea Alianței România Dreaptă. ARD are însă un contracandidat pentru Radu Vasilică, în persoana Corinei Tudor, fost consilier în Ministerul Sănătății.
Cu moralul ridicat intră în cursa electorală  şi Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, cel care şi-a anunţat oficial, încă de marţi, candidatura din partea USL în fostul colegiu al social-democratului Bogdan Niculescu Duvăz (centrul Piteştiului, Albota şi Moşoaia).
Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ion Popa, va încerca să obţină un mandat de senator în colegiul Piteşti, tot fără emoţii, după cum el însuşi a mărurisit, iar liberalul Andrei Gerea va candida pentru un nou mandat de deputat în colegiul Piteşti Nord.

Theodor Nicolescu,  singurul ceva mai temperat în luptă

Un pic mai precaut în delaraţii, nu şi în aşteptări, pare Theodor Nicolescu, nominalizat de PNL pentru colegiul Costeşti.
Să nu uităm de senatorul Mircea Diaconu (PNL) care va candida pentru un nou mandat în colegiul Câmpulung Muscel - Curtea de Argeş şi senatorii  PSD Constantin Tămagă şi Şerban Valeca, cei care vânează noi mandate în aceleaşi colegii pe care le reprezintă în momentul de faţă. În schimb, Bogdan Niculescu Duvăz va candida, nu pe actualul colegiu, ci pe Topoloveni.
Bătăioasa Simona Bucura-Oprescu, fost vicepreşedinte al CJ Argeş, a fost aleasă să ducă lupta pentru colegiul Mioveni (Camera Deputaţilor) în defavoarea deputatul Ion Burnei. Şi Mircea Drăghici intră în bătălie pentru un nou mandat în colegiul Curtea de Argeş, tot la Camera Deputaţilor, iar actualul subprefect al judeţului, Gheorghe Marin, a fost desemnat să candideze pe colegiul Câmpulung Muscel.

Optimism

“Sper să avem peste 50% prezenţă la vot, poate chiar 52%. Ţinta noastră este ca USL să nu scadă sub 55%, ci să urce spre 60%", a declarat Constantin Nicolescu, preşedintele USL Argeş, precizând  că Uniunea Social Liberală va avea o campanie electorală pozitivă.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea