Euro Construct Edilitar 2008 S.A., sacul fără fund al directorilor de la Apă Canal 2000 SA

# Nămolul provenit din Staţia de Epurare Piteşti este împrăştiat pe terenurile deţinute de Gelu Mujea la Stolnici # Teodor Cudalbu a fost demis de la conducerea Euro Construct Ediltar 2008, dar nu ştie de ce. Mulţii directori de la Apă Canal 2000 SA, cei care iau salarii nesimţite din preţul mare al apei încasat de la populaţie, nu sunt mulţumiţi cu sutele de milioane încasate anual ca salariu, şi mai căpuşează şi firmele în care Apă Canal este acţionar. Euro Construct Edilitar 2008 este una din firmele din care directoraşii bine plătiţi la Apă Canal mai sug câte o renumeraţie cu multe zerouri, remuneraţie care se pare că este stabilită în funcţie de apropierea sau îndepărtarea de şeful cel mare de la Apă Canal, Gelu Mujea.

Eşti director la Apă Canal şi meriţi bani cu sacul

Directorii de la Apă Canal sun atât de buni încât nu se pot limita la munca depusă la Apă Canal, în folosul cetăţeanului, bineînţeles, şi mai prestează şi pentru Euro Construct Edilitar 2008. Cea mai tare prestaţie mi s-a părut cea a lui Dobrescu Ion, membru al Consiliului de Administraţie de la Apă Canal, care pentru 10 ore pe săptămână pe care le munceşte la Euro Construct Edilitar, încasează 12.000 ”RONI” anual. Nu mai punem la socoteală că ”RONI” nu se scrie niciodată aşa, dar omul e bun, prestează, şi pleacă la sfârşit de an cu RONI la teşcherea.
Toţi directoraşii sunt buni şi la sfârşit de an adaugă ceva în conturi, bănuţi veniţi din puiul Apă Canal, SC Euro Construct Edilitar 2008 SA. Enumerăm doar câteva exemple de directori de la Apă Canal care muncesc cu sârg şi la Euro Construct Edilitar:
- Boteanu Vasile, director, în anul 2011 a declarat salariu ridicat de la Euro Construct Edilitar de 7.131 lei, pe lângă cel de 87.000 lei ridicat de la Apă Canal. Soţia sa, Mariana, este salariat la Euro Construt Edilitar 2008, de unde încasează anual 25.745 lei
- Dobrescu Ion, membru în Consiliul de Administraţie Apă Canal 2000 SA, prestează 10 ore pe săptămână de asistenţă tehnică şi încasează 12.000 RON anual
- Năstase Adriean, director tehnic Apă Canal 2000 SA, are şi soţia angajată la Apă Canal, cu un salariu anual de 42.000 lei
- Enache Victor, director comercial, fost acţionar la Euro Construct Edilitar 2008, vinde cele 1500 de acţiuni pe care le-a avut la această societate la Apă Canal 2000 SA şi încasează 26.640 lei
- Nedelea Veronica, director economic Apă Canal, în anul 2011 a declarat un venit de 21.600 lei, veniţi de la Euro Construct Edilitar 2008, ca auditor financiar
- Mujea Gelu, director general Apă Canal 2000 SA, în anul 2011 a încasat ca preşedinte al C.A. al Euro Construct Edilitar 2008 suma de 140 milioane lei vechi pentru un an de muncă, iar în 2012 a declarat 160 milioane pentru aceeaşi funcţie.

Euro Construct Edilitar primeşte de la naşul Mujea un teren

Apă Canal este acţionar majoritar la Euro Construct Edilitar. Apă Canal este o societate în care Consiliul Local Piteşti este acţionar majoritar. Deci toate terenurile şi clădirile Apă Canal aparţin piteştenilor. Şi ce dacă! Mujea, se gândeşte, la înfiinţarea societăţii Euro Construct Edilitar 2008 SA, acolo unde l-a pus mare şef şi acţionar pe unul dintre finii săi, Teodor Cudalbu, să facă şi un cadou finului. Şi cu ce ar fi mai indicat să pleci în afaceri decât cu un teren şi un spaţiu? Aşa că Mujea dă, de la Apă Canal, 500 mp şi o clădire la Euro Construct Edilitar 2008, ca aport la capitalul social.
La cum se vând şi se cumpără acţiunile la Euro Construct Edilitar 2008, nu ar fi de mirare ca la un moment dat să ne trezim că Apă Canal nu mai este acţionar majoritar la Euro Construct Edilitar, şi terenul e dus pe apa sâmbetei.

Acţiunile la Euro Construct Edilitar se vând în cerc închis

De la înfiinţarea Euro Construct Edilitar şi până astăzi s-au făcut multe modificări în acţionariatul firmei. Cudalbu Teodor, cel care inţial deţinea aproape 15% din acţiuni, cesionează tot pachetul de acţiuni către Enache Victor, şi acesta director la Apă Canal. Directorul Enache a mai avut ceva acţiuni, dar le-a concesionat, apoi a mai cumpărat. Nici consilierul lui Bogdan Niculescu Duvăz, Marian Clipici, nu a stat departe de această mană cerească numită Euro Construct Edilitar 2008, având şi el acţiuni la această societate. E o întreagă nebunie în acţionariatul acestei societăţi comerciale. Se cumpără acţiuni, se vând pe sume mari la Apă Canal, directorii de la Apă Canal se rotesc prin acţionariat, încasează mulţi bani din serviciile prestate pentru această societate, soţiile sunt angajate la Euro Construct Edilitar 2008. În această învârteală de acţiuni şi bani încasaţi lunar, totuşi este o logică. Numai cei care se învârt în cercul Apă Canal au acces la banii şi acţiunile acestei societăţi comerciale.

Finul Cudalbu răsplăteşte bunăvoinţa naşului Mujea. Sau nu

Euro Construct Edilitar 2008 se asociază cu Euro Partener Local, firmă apropiată la acea vreme de Apă Canal, şi cu Barac Hadas Stolnici şi înfiinţează Asociaţia Agricolă şi Îmbunătăţiri Funciare Stolnici.
Trebuie menţionat faptul că şi în această Barac Hadas Stolnici a trecut prin acţionariat un director de la Apă Canal, Victor Enache.
Cu ce se ocupă această asociaţie? Cu valorificarea nămolului rezultat de la staţia de Epurare Piteşti.
Unde se împrăştie acest nămol? Pe terenul deţinut de Gelu Mujea la Stolnici.
Încurcate sunt iţele la Apă Canal şi multe mai sunt de scos la iveală din afacerile în care se învârt apropiaţii stăpânilor apei.

Teodor Cudalbu a călcat pe bec?

La sfârşitul săptămânii trecute s-a auzit că ar fi fost demis Cudalbu din funcţia de mare şef de la Euro Construct Edilitar 2008. Acesta ştie de demitere, dar aşteaptă hârtia oficială. Iată ce declară Teodor Cudalbu pentru Atitudine în Argeş: „Informaţia dumneavoastră este exactă. Nu ştiu să vă spun motivul schimbării mele din funcţie, dar deocamdată eu aştept hârtia oficială. Deocamdată sunt vorbe şi atât.”
Gelu Mujea, cel care le face şi desface pe toate, nu vrea să declare nimic concret:
# Domnule director, am înţeles că Teodor Cudalbu a fost demis din funcţia de director general al Euro Construct Edilitar 2008. Puteţi să ne spuneți şi nouă motivul?
Gelu Mujea: Eu nu mai sunt preşedinte al Consiliului de Administraţie la Euro Construct Edilitar 2008, aşa că nu ştiu de ce mă întrebaţi pe mine. Aveţi, vedeţi, deci nu eu demit. Există un CA, aşteptaţi să vedeţi când apare decizia. Deci, nu ştiu ce să vă spun.
# Puteţi să ne spuneţi cine ne-ar putea da această informaţie? Cine face parte din acest CA?
G.M: Faceţi solicitare. Vedeţi....Din CA fac parte şi eu.... Suntem cinci inşi. Faceţi solicitare şi o să vi se răspundă.
# Deci facem o solicitare în scris şi aşteptăm un răspuns?
G.M, foarte deranjat: Vă rog frumos să nu mă mai confundaţi. Nu eu răspund. Faceţi solicitare la ei şi poate..... La revedere!

”Aici sunt banii dumneavoastră!” – este titlul unui șlagăr ale cărui versuri sună incredibil de adevărat și în cazul de mai sus. Vom reveni cu informații incendiare, în căutarea banilor dumneavoastră. Sau despre modul în care sunt ei cheltuiți…
Material realizat de Liliana Costache

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea