Tudor Pendiuc este pe locul patru în topul primarilor cu cele mai multe case deţinute

# TOPUL PRIMARILOR: Cine e cel mai bogat dintre bogaţii ţării? Vezi CÂTE CASE au primarii, săraci şi cinstiţi ai României. Locuinţa este şi va rămâne întotdeauna una dintre cele mai importante proprietăţi nu doar pentru români, ci pentru toţi oamenii din lume. Casa are şi va avea întotdeauna valoare, indiferent de evoluţia pieţii imobiliare sau de turbulenţele economice locale sau regionale. Acesta este un adevăr de care ţin seamna mulţi dintre edilii României, indiferent de rangul pe care-l au. Econtext a arătat cât de bogaţii sunt conducătorii oraşelor din ţara noastră: primarii. Au arătat câte locuinţe au aceştia, cine e cel mai mare proprietar, şi cine nu are nici măcar o locuinşă pe numele său.

Datele privind situaţia locativă a primarilor provin din declaraţiile acestora de avere. Cu alte cuvinte, este vorba despre ceea ce au declarat aceştia, chiar dacă despre unii sau altii se spune că sunt mult mai bogaţi în realitate.
În plus, vom vedea şi din ce partide sunt cei mai mari proprietari de locuinţe, dar şi cei mai săraci. Cei 41 de primari ai oraşelor reşedinţe de judeţ deţin, în total, 85 de locuinţe! Adică peste două de persoană!
Cele mai mai bogat în case nu este nici de la USL şi nici de la PDL. Primarul cu cele mai multe case este Klaus Iohannis, cel care este edilul oraşului Sibiu din partea Federaţiei Democrate a Germanilor din România (FDGR). El deţine nu mai puţin de şase locuinţe!
Pe următoarele locuri se situează, la egalitate, USL si PDL.
Primarul oraşului Buzău, Constantin Boscodeală, din partea USL, are cinci locuinţe! La fel ca şi Constantin Hogea, democrat-liberalul care conduce Tulcea.

Tudor Pendiuc are trei case şi un viloi

Locul patru este ocupat de primarul Piteştiului, cel care a declarat că deţine patru locuinţe, fiind la egalitate cu primarul de la Miercurea Ciuc, Raduly Robert, de la UDMR.
Tudor Pendiuc posedă, conform declaraţiei de avere, două hectare de teren intravilan şi extravilan în comuna Salcia, judeţl Teleorman, moştenite de soţia sa, precum şi 2000 mp teren în Piteşti. Primarul are două apartamente în Piteşti, o casă în Salcia şi o căsuţă în Piteşti. Căsuţa deţinută de primarul Pendiuc are 715 mp, din care subsolul reprezintă 175 mp, adică un adevărat viloi. Se vorbeşte prin târg că zidurile casei lui Pendiuc au o grosime comparabilă cu cea a unui castel medieval, grosimea zidurilor fiind de 75 cm. 
Liliana COSTACHE

Iată cât de bogaţi sunt edilii „săraci şi cinstiţi” care conduc oraşele României. Vezi câte locuinţe au NOII PRIMARI:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea