Scandal în PSD pe candidatura lui Cătălin Rădulescu

# Tudor Pendiuc îl susţine pe Cătălin Rădulescu pentru a candida la funcţia de deputat. Constantin Nicolescu se pare că nu este de acord cu această candidatură. Cătălin Rădulescu, posibil candidat din partea USL pentru un scaun de deputat, este motiv de scandal în sânul organizaţiei PSD. Deşi cu puţin timp în urmă, Constantin Nicolescu anunţa la o conferinţă de presă la USL, că decizia candidaturii pentru colegiul Piteşti Sud este în mâna şi curtea primarului Tudor Pendiuc, la acest moment se pare că nu este de acord cu decizia luată.
Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul plin pentru organizaţia municială a PSD. Şedinţe peste şedinţe, discuţii peste discuţii, toate legate de candidatura lui Rădulescu, au ţinut organizaţia PSD de la Piteşti prezentă la partid. Se pare că Tudor Pendiuc, cel mai aprig susţinător al lui Cătălin Rădulescu, nu vrea să cedeze presiunilor de la judeţ. Şefii de la judeţ nu sunt de acord cu această propunere. Cătălin Rădulescu, pe lângă faptul că nu s-a implicat în viaţa politică din Argeş, decât poate cu ceva contracte cu primăriile PSD, şi eventual cu prezenţa la un miting organizat contra PDL, mai este şi o persoană foarte controversată, lucru care se pare că nu poate fi acceptat de  conducerea de partid a judeţului.

Pendiuc contra Nicolescu?

Constantin Nicolescu nu s-a sfiit să-şi spună părerea despre această posibilă candidatură, şi mai concret, să facă tot posibilul ca această candidatură să nu existe. Motivul lui Constantin Nicolescu este incontestabil. Rădulescu nu a făcut nimic notabil pentru a deveni deputat susţinut de USL. Nu a ajutat cu nimic partidul, a încercat şi o plimbare pe la PDL, şi acum se vrea deputat. Pendiuc susţine că Rădulescu are calităţi multe, neobservate nici de noi alegătorii de rând, dar primarul le ştie pe toate, şi nu îl contrazicem deocamdată, şi este cel care merită această candidatură. Şedinţele de partid de la sfârşitul săptămânii, se pare că nu au tranşat încă această candidatură, care se pare că se va mai discuta şi luni, zi în care s-a propus organizarea un vot secret pentru a se decide cine va candida pe colegiul Piteşti Sud. Rămâne de văzut dacă singura candidatură care a fost lăsată să fie decisă de Tudor Pendiuc va rămâne aşa cum vrea edilul piteştean. Tudor Pendiuc a demonstrat de multe ori că susţine oamenii din PSD, uniunea făcută cu liberalii lăsându-l rece. Acum, când are posibilitatea alegerii unui om din PSD pe care vrea să-l trimită în parlament, să fie împiedicat de Nicolescu? După ce că restul colegiilor pe Piteşti au fost împărţite înte PC şi PNL, şi singurul colegiu lăsat la piteştenii PSD-işti să fie decis tot de la centru? Vom vedea dacă Pendiuc va reuşi să menţină această candidatură a lui Rădulescu, şi dacă Pendiuc are un cuvânt greu de spus în organizaţia PSD.  L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea