Ionuţ Elie Zisu, machedonul care se vrea senator de Piteşti, executat silit de creditori?

# NBG Leasing IFN SA a câştigat procesul prin care i se încuviinţează executarea silită a lui Ionuţ Zisu, pe raza Sectorului 5. Sentinţa a rămas irevocabilă.  # Ionuţ Zisu a declarat că nu a avut niciun proces cu NBG Leasing IFN SA, dar mai târziu şi-a amintit de existenţa acestui litigiu # Constantin Nicolescu: „Ştiu despre domnul Zisu că este căsătorit, are un copil şi am auzit că este director la ANPC, Direcţia Metale Preţioase. Nu ştiu dacă vă mulţumeşte explicaţia. Sincer să fiu, nici eu nu sunt prea mulţumit de explicaţie, dar...”
Săptămâna trecută, politicul din Argeş a fost împrospătat cu o faţă nouă. Ionuţ Elie Zisu, constănţean, domiciliat în capitală, a fost trimis la Piteşti de către mai marii PNL pentru a candida pentru senat pe colegiul Piteşti. În prima zi a machedonului la Piteşti, zi în care acesta şi-a depus candidatura din partea USL, a demonstrat că numele de „paraşutat” politic, nume dat de presa din judeţ, i se potriveşte de minune. Acesta nu avea habar de numele comunelor pe care va merge să ceară votul, iar despre numele primarilor nici nu poate fi vorba. La două zile de la această întâmplare, prezent la conferinţa USL, acesta a declarat că are numele primarilor cu care va trebui să colaboreze în campania electorală, într-o agendă, şi încă nu i-a cunoscut, dar mai are timp. De colegiu nici nu poate fi vorba că l-ar fi cunoscut, iar de problemele cetăţenilor....se va documenta.

Ce ştiu colegii de Uniune despre Ionuţ Zisu? Mai nimic

„Paraşutatul” politic la Piteşti nu a fost cunoscut nici de colegii de la USL. Ce ştiu şefii USL despre acest domn care se vrea senator de Piteşti:
Iani Popa, preşedinte PNL Argeş: „Acum (ziua de depunere a candidaturilor din partea USL) l-am cunoscut şi eu pe colegul Ionuţ Zisu”, Constantin Nicolescu: „Ştiu despre domnul Zisu că este căsătorit, are un copil şi am auzit că este director la ANPC, Direcţia metale preţioase. Nu ştiu dacă vă mulţumeşte explicaţia. Sincer să fiu, nici eu nu sunt prea mulţumit de explicaţie, dar...”. De restul membrilor USL nici nu mai are sens să vă spunem. Nu ştie nimeni nimic mai mult decât au spus cei doi copreşedinţi de la USL, dar se ştie de către toată lumea că acest Zisu a fost trimis de la Bucureşti pentru a candida la senat pe colegiul Piteşti, colegiu prin care domnul care se vrea senator de Piteşti, a trecut cu maşina acum trei, poate patru luni, lucru care pare să-i dea dreptul de a cere peste o lună votul piteştenilor.

Ce am aflat despre Ionuţ Zisu în urma unui drum la Bucureşti

Ionuţ Zisu are o casă în Bucureşti, la mai puţin de 500 metri de Palatul Cotroceni. Casa este pe o stradă de vile, cu un parc foarte frumos chiar în spatele casei. Deşi are casa cumpărată de mai mulţi ani, iar domiciliul declarat în buletin este la această adresă, acesta nu a locuit niciodată în această vilă. O perioadă a avut-o închiriată, iar acum câţiva ani a încercat să o vândă, dar probabil că preţul oferit nu a fost pe gustul domiei sale, aşa că vila a rămas tot în proprietatea sa. Vecinii spun că nu l-au mai văzut demult pe Ionuţ Zisu prin zonă: „A fost o perioadă în care se tot vânzoleau nişte maşini pe la poarta sa, dar în ultima perioadă nu am mai văzut nicio mişcare”, spune un bătrân care îşi plimba căţelul. O altă vecină era foarte deranjată de câinele lui Zisu, care, din spusele doamnei, se pare că este nemâncat de câteva zile bune, şi latră zi şi noapte: „Îi mai aruncăm noi mâncare...”

Nici pe la sediul firmei soţiei lui Ionuţ Zisu nu a mai trecut nimeni în ultima perioadă

Soţia lui Ionuţ Zisu are o firmă al cărui sediu este tot prin centrul Bucureştiului. Occidente Lex SRL, firma la care Monica Zisu este unic acţionar are sediu declarat într-o clădire destinată birourilor. Portarul nu o cunoaşte pe doamna Zisu, iar din cutia poştală nu a mai fost ridicată de mult corespondenţa. Mai mult, la etajul unde firma are birourile, nu mai există nici măcar lumină, lucru care demonstrează încă o dată că nu a mai trecut nimeni pe acolo cam de mult.

Ce am aflat despre Ionuţ Zisu după câteva ore bune de Google search

În decembrie 2011, Zisu face o cerere la Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, pentru a intra în legalitate cu o proprietate.
Tot în Sectorul 1, dar acum la Judecătoria Sectorului, Ionuţ Zisu a pierdut un proces, în care NBG Leasing IFN SA, creditor, câştigă un proces împotriva creditorului Ionuţ Elie Zisu, prin care instanţa încuviinţează executarea silită a creditorului. Se admite cererea fără căi de atac.
În aceeaşi perioadă, la Judecătoria Sectorului 5 al capitalei, aceeaşi NBG Leasing IFN SA câştigă un alt proces, prin care i se încuviinţează executarea silită a lui Zisu, pe raza Sectorului 5, sector în care acesta are vila în care nu a locuit niciodată. Sentinţa a rămas irevocabilă.
Pentru confirmarea celor aflate, cum era și normal, l-am contactat pe omul de afaceri, proaspăt candidat la deputăție. Ne-a răspuns puțin nervos, nervozitate ce a crescut aflând întrebarea noastră cu privire la executarea silită cu pricina. Și, ca un politician adevărat, ne-a răspuns că nu are timp acum, ci săptămâna viitoare, marți sau miercuri. Mai mult, a spus că nu a avut niciun proces cu această societate de leasing, dar ne-a îndrumat să vorbim cu consilierul său. Contactat telefonic, consilierul lui Zisu ne-a confirmat că ştie ceva legat de această executare, dar fiind mai veche, va verifica şi ne va da un răspuns exact. Răspunsul a sosit aproape de închiderea ediţiei. Consilierul lui Ionuţ Zisu ne-a explicat că ar fi vorba de o maşină luată în leasing de S.C. Rami Dacia, firmă la care Zisu era administrator, iar la acel contract de leasing nu s-au achitat toate ratele. Cel care se vrea senator de Piteşti ar fi girat ca persoană, şi aşa s-a ajuns la executarea silită. Consilierul lui Zisu susţine că această problemă s-a rezolvat între timp. Cum? Nu ştie nici domnia sa, dar spune că nu s-a ajuns la executare silită.     Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea