Petreceri în lanţ la Ramada, în week-end-ul trecut

# Cei mai puternici adversari din Argeş s-au felicitat la Balul Ancheta. Balul Ancheta din acest an a reunit din nou cei mai puternici oameni ai judeţului. Devenit deja o tradiţie, “Balul Ancheta” şi lansarea catalogului “Cei mai puternici 100 oameni din Argeş” au fost şi în acest an evenimente pline de surprize, unele mai puţin dorite de către personalităţile argeşene, dar care, cu siguranţă, au creat satisfacţie pe chipul altora. Premii haioase, dedicaţii muzicale, dans şi muzică bună au fost doar câteva din ingredientele oferite de către echipa Ancheta în acest an. Spectacolul a fost unul apreciat de către

toţi invitaţii. Unul dintre cele mai surprinzătoare şi mai apreciate momente a fost acela când senatorul Mircea Andrei a mers la Constantin Nicolescu şi l-a felicitat pentru câştigarea funcţiei de preşedinte al  Consiliului Judeţean Argeş, moment în care sala a aplaudat, apreciind gestul senatorului, şi pentru că cei mai puternici oameni din judeţ au avut puterea să-şi dea mâna şi să se felicite după o perioadă “dură” de înfruntări şi conflicte puternice. Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost cel al desemnării celor mai puternici oameni ai judeţului.

Voturile au venit din partea celor mai puternici 100 oameni din judeţ. Pe primul loc a fost Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, locul al doilea a fost ocupat de către senatorul Mircea Andrei, co-preşedintele Alianţei România Dreaptă şi Gheorghe Badea, manager al SC Subansamble Auto, iar pe locul al treilea, Virgil Dumitru, patronul Comesad. Urăm şi noi ziarului “Ancheta” La Mulţi Ani!

***

Omul de afaceri Sorin Gomoiu s-a cununat cu aleasa inimii lui, Denisa

# Urmează o nuntă frumoasă și… un botez

Cu câteva zile în urmă, Denisa a spus un ”da” hotărât în fața ofițerului stării civile de la Casa Căsătoriilor din Pitești, ”păzită” de frumoasele colege din Poliție. Același luru l-a făcut și Sorin, cei doi devenind, astfel, familia Denisa și Sorin Gomoiu. Emoțiile nu au lipsit, semn că lucrurile au fost cu totul și cu totul serioase. Părinții și prietenii au urat ”Casă de Piatră” noului cuplu și au băut un pahar de șampanie în cinstea lor. Cu toții au mers apoi la biserica Sf. Vineri, unde cei doi au primit inelele de logodnă de la preoți. După care, desigur, a urmat o petrecere de zile mari în una din sălile hotelului Ramada. Redacția Atitudine în Argeș urează și ea celor doi, pe această cale, Casă de Piatră, nuntă frumoasă la anul și cel puțin un moștenitor frumos și sănătos. Din câte am înțeles noi, amândouă evenimentele sunt deja planificate și, s-ar putea spune, chiar pe drum…

***

Un argeşean get beget pentru piteşteni. Revedere emoţionantă cu colegii de generală pentru senatorul Mircea Andrei

Weekend-ul acesta a fost unul extrem de emoţionant pentru liderul ARD Argeş, senatorul Mircea Andrei. Politicianul a participat la revederea de 34 de ani cu foştii colegi de şcoală generală, dar şi cu profesorii care i-au îndrumat primii paşi în viaţă. Evenimentul a fost unul destins, unde voia bună şi glumele au fost pe primul loc. Senatorul Mircea Andrei a absolvit cursurile Scolii Nr. 11 din Piteşti cu mai bine de trei decenii în urmă şi a făcut parte din prima clasă specială de fotbal. Aşa cum chiar el declară, a păstrat o relaţie foarte bună cu foştii colegi, care la fel ca şi el au devenit oameni importanţi: doi dintre ei sunt colonei, cinci au ales cariera de poliţist, iar unul lucrează în cadrul Guvernului. Dacă în privinţa amintirilor există mici divergenţe, cu toţii, elevi şi profesori sunt de acord că au făcut parte şi au predat la una dintre cele mai bune clase ale Şcolii Nr. 11.
„Este unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa mea. Întotdeauna este o plăcere să mă întâlnesc cu foştii colegi şi să depănăm amintiri, să povestim ce năzbâtii făceam în anii adolescenţei. Am mai avut o reuniune de acest gen anul acesta, cu foştii colegi de liceu. Eu am terminat Liceul Nr. 1 Dacia. E emoţionant să ne vedem după zeci de ani şi să ne amintim de trecut. Le mulţumesc profesorilor şi colegilor că au participat la această reuniune şi sper să păstrăm tradiţia şi să ne revedem şi în anii următori” – a declarat sentorul Mircea Andrei.
Clasa în care acesta a învăţat a fost una dintre cele mai bune din Argeş şi a dat oameni de care judeţul este mândru. Toată lumea a fost încântată de această revedere. Cu toţii, de la colegi la profesori, au socializat şi şi-au amintit de senatorul Mircea Andrei din copilărie, s-au uitat pe poze, au loc în băncile în care au studiat şi în care şi-au format personalitatea, şi au pornit în viaţă, de aici, din Argeş, din Piteşti de la Şcoala Generală NR. 11. Senatorul Mircea Andrei şi-a adus aminte cu drag de toţi profesorii pe care i-a avut, iar profesoara de istorie după ce a a fost strigat catalogul i-a dat şi un mic test candidatului Alianţei România Dreaptă, pe care acesta l-a trecut cu succes, fiind un pasionat de istorie şi studiu.
Cel mai amuzant moment a fost acela în care colegii şi-au amintit poreclele pe care le aveau în şcoala generală, şi au început să se recunoască, dupa 34 de ani de viaţă, după un amănunt atât de mic, de simplu, de amuzant, şi totodată extrem de emoţionant.
Senatorul Mircea Andrei este candidatul Alianţei România Dreaptă la funcţia de senator pe Colegiul 4 Piteşti şi ocupă poziţia numărul trei pe buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea