Petrecere de zile mari la Aninoasa

# Ştefan Lăzăroiu şi Ştefan Benonie, organizatorii evenimentului. Ziua de duminică, 15 mai, va rămâne cu siguranţă mult timp în memoria localnicilor de la Aninoasa, ca fiind una dedicată bunei dispoziţii şi veseliei. Sute de oameni au venit din toate colţurile comunei pentru a asista la un spectacol de zile mari. Muzica a fost completată de miile de mici care au sfârâit pe grătare şi de zecile de butoaie pline cu bere rece. Cel care a făcut deosebitul efort financiar pentru a putea fi ţinută această zi este nimeni altul decât  tânărul om de afaceri Ştefan Lăzăroiu, responsabil PDL colegiul nord, acesta fiind secondat de Ştefan Benonie, preşedintele organizaţiei  PDL Aninoasa şi candidat la viitoarele alegeri locale pe listele partidului.
Ştefan Lăzăroiu: „După intrarea mea în PDL am încercat să cunosc fiecare comună, fiecare organizaţie. La Aninoasa, deşi primarul este din PNL, ne-a susţinut pentru organizarea acestor zile. Primăria nu dispunea de fondurile necesare, aşa încât ne-am implicat noi pentru a le dărui oamenilor puţină relaxare şi bucurie. Am făcut tot ceea ce vedeţi pentru oameni…”
Aglomeraţia nu a fost cauzată numai de săteni, ci şi de VIP-urile sosite de la centru. I-am putut remarca pe prefectul Gogu Davidescu, pe generalul Bratu de la ISJ, pe şeful Falcă de la Finanţe, pe Emilia Dumitrescu de la Garda de Mediu, pe omu’ pădurilor Dobrinoiu, pe omul de afaceri Gheorghe Alecsei şi pe mulţi alţii.
Ştefan Lăzăroiu este organizator anul acesta (şi sponsor, bineînţeles) şi al Festivalului Internaţional de Folclor pentru Copii şi Tineret „Brâuleţul” – ediţia a VII-a, care se va desfăşura în perioada 17-19 august în Curtea de Argeş unde sunt aşteptate alte câteva mii de persoane.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea