Tudor Pendiuc plimbă candidaţii USL la Bruxelles, pe bani europeni

# Ionuţ Zisu, Daniel Constantin, Andrei Gerea şi Cătălin Rădulescu, alături de şeful de campanie al USL, Tudor Pendiuc, la Bruxelles # Primele poze de campanie ale USL au venit tocmai de la Parlamentul European. Municipiul Piteşti a primit, miercuri, titlul de oraş al sportului pentru anul 2013, acordat de Federaţia Europeană a Capitalelor şi Oraşelor Sportului, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Parlamentului European din Bruxelles.  Cu această ocazie, primarului municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, i-a fost înmânat steagul de oraş european al sportului. La ceremonia de la Bruxelles au fost prezenţi şi toţi candidaţii USL pentru Parlamentul României, pe colegiile din Piteşti.

Cum a selectat Pendiuc delegaţia care să-l însoţească la Bruxelles? După culoarea politică.

Organizarea drumului la Bruxelles a pus angajaţii primăriei Piteşti pe jar. Telefoane peste telefoane, liste peste liste, se depuneau toate eforturile pentru pregătirea plecării la Parlamentul European. Listele cu participanţii nu au fost făcute publice, secretul fiind doar în buzunarul edilului piteştean.
Înainte cu câteva zile de plecarea delegaţiei am încercat să aflăm cine va merge să primească steagul alături de Pendiuc. Secret mare, iar toate răspunsurile ne îndrumau către Pendiuc: “Doar domnul primar ştie cine face parte din delegaţie”, ne-a răspuns drăguţ secretara edilului. De ce atâta secret? Păi cum să spună Tudor Pendiuc că va merge la Parlamentul Europen însoţit doar de USL-işti?
Dar să facem o radiografie a delegaţiei care a primit steagul de oraş european al sportului, alături de primarul pavelelor:
Ionuţ Elie Zisu, candidat USL la Senat, pe Colegiul Piteşti, l-a însoţit pe Pendiuc în scurta vizită organizată de primăria Piteşti, dar pe banii Uniunii Europene. Zisu nici nu ştie exact pe unde se află Piteştiul, că de cartierele mărginaşe nici nu poate fi vorba, dar fiind candidat din partea USL, are tot dreptul să meargă la Bruxelles, că doar a fost invitat de primarul Pendiuc.
Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii, a fost şi acesta prezent la ceremonia de primirea a steagului de oraş european al sportului. Unde este legătura dintre sport şi agricultură? La Piteşti, şi mai exact în buzunarul lui Pendiuc, cel care este şef de campanie la USL, pentru alegerile parlamentare din iarnă.
Andrei Gerea, deputat de Piteşti Nord, singurul care ar fi avut vreun rost în această delegaţie, fiind deputat în funcţie, a fost şi el invitat la  Bruxelles pentru a face poze alături de colegii cu care va candida pe Piteşti, din partea Uniunii Social Liberale.
Cătălin Rădulescu, acest ilustru necunoscut, susţinut de Tudor Pendiuc pentru un fotoliu de deputat, a fost şi el invitat de reprezentanţii primăriei Piteşti la Bruxellles. Cu ce s-o fi lăudat Rădulescu la Bruxellles? Cu site-urile de socializare în care se afişează în chiloţi şi cu paharul de bere în mână? Probabil că Tudor Pendiuc a considerat că Rădulescu este pata de culoare care trebuie dată delegaţiei de candidaţi şterşi, care l-a însoţit în vizită prin Europa.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea