Constantin Tămagă l-a plictisit de moarte pe colegul de partid, Bogdan Niculescu Duvăz

# În timpul monologului lui Constantin Tămagă, Duvăz s-a jucat la telefon, şi-a şters ochelarii, după care a picat pe gânduri, cu mâna la falcă. Joia, la 14 fix e conferinţă de presă la USL, săptămânal, că doar a început campania electorală. Chiar dacă în urmă cu aproximativ o lună, la USL era conferinţă de presă o dată la două săptămâni, la sfatul sau ordinul lui Constantin Nicolescu, această conferinţă, pentru a arăta interesul pentru cetăţeni, trebuie să aibă loc săptămânal. Şi aşa a fost!
Aşadar joia trecută, la 14 fix, am ajuns la conferinţa USL. Prezidiul, format din candidaţii USL pe Colegiul Sud, zâmbea larg la toată presa. Constantin Tămagă, candidatul la funcţia de senator din partea USL, a fost primul care a luat cuvântul. Plictiseală mare la discursul lui Tămagă, care a spus cu subiect şi predicat că nu a reuşit să ajute cu nimic oamenii care i-au dat votul acum 4 ani, dar după aceşti patru ani de dormit în fotoliul senatorial, promite că va face ceva, dacă va avea parte de un nou mandat.
A început să povestească ceva legat de contractele pe care diverşi candidaţi le au cu instituţiile statului, iar domnia sa, curat ca lacrima, nu are nicio pată. Bineînţeles că nu a adus în discuţie nimic legat de societăţile agricole pe care le are în colegiul pe care candidează, dar este convins că priceperea sa, şi cunoştinţele vaste pe care le are în domeniul agriculturii, vor fi de mare folos viitorului guvern şi viitorului parlament. După această scurtă povestire a trecut la ce a făcut şi ce vrea să facă guvernarea USL-istă. Şi a vorbit, şi a vorbit, 45 de minute a vorbit, şi ne-a plictisit. Nu era problemă mare dacă ne plictisea doar pe noi ziariştii, dar colegul de partid şi candidat la Camera Deputaţilor pe colegiul pe care Tămagă se vrea senator, Duvăz, era plictisit de moarte. Se vedea clar că nu mai are răbdare să asculte ce câmpi bătea Tămagă, aşa că Duvăz s-a apucat de treburi mai lumeşti. S-a jucat cu telefonul, a stat pe gânduri cu mâna la falcă, şi şters ochelarii, şi toate acestea în aşteptarea terminării discursului lui Constantin Tămagă. Cred că Duvăz încerca să-şi amintească localităţile care fac parte din colegiul pe care candidează, dar din starea pe care a avut-o se pare că nu a reuşit.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea