Lansarea candidaţilor USL, cu confetti, baloane, îmbrânceli şi călcări pe picioare

# Participant la lansarea USL: “Mă duc la o ţigare, că m-am săturat de atâta vrăjeală pe burta goală” # Adrian Miuţescu: “Am înţeles că nu mai am loc pe scenă, dar nici măcar în sală?” Vinerea trecută, la Casa Sindicatelor din Piteşti, a avut loc lansarea candaţilor USL din Argeş. Circulaţia din centrul Piteştiului a fost paralizată de sutele de maşini care se îndreptau către marele eveniment. Parcarea de la Consiliul Judeţean Argeş era singura zonă în care se vedea un loc de parcare gol. Nu era un singur loc de parcare gol, ci toată parcarea era eliberată, locurile fiind păstrate libere pentru staful de la Bucureşti. Constantin Nicolescu a dat ordin la prima oră ca parcarea să fie eliberată, şi toate maşinile să fie băgate ori în parcarea subterană de la CJ, ori care pe unde mai găsea câte un loc liber. Maşinile din care au coborât Victor Ponta, Crin Antonescu, dar şi însoţitorii acestora au avut locuri păstrate de dimineaţă, deşi aceştia şi-au făcut apariţia cu puţin înainte de ora 13.

Şefii să fie bine, restul...Dumnezeu cu mila

După declaraţiile făcute de oficialii sosiţi de la capitală în faţa Casei de Cultură, toată lumea s-a îmbulzit în sală pentru a-şi ocupa un loc. Dacă nu ai avut pile şi relaţii, sau dacă nu te-ai trezit de dimineaţă pentru a ocupa un loc în sala în care se desfăşura marele eveniment de lansare a candidaţilor USL, riscai să te joace în picioare susţinătorii care au venit din toate colţurile judeţului. Sala a fost extrem de aglomerată, scena plină de fulare USL-iste, iar Constantin Nicolescu a fost cel care a condus lansarea.
Milităria a început odată cu discursul lui Nicolescu, care la prezentarea candidatului pe Colegiul 1, Gheorghe Marin, nemulţumit de aplauzele publicului, a spus: “Toată lumea în picioare!”, şi lumea s-a ridicat, şi a aplaudat, şi iar a aplaudat, şi a aşteptat ca preşedintele PSD să le dea voie să se aşeze. Cei care au apucat locuri în picioare, deşi locul era foarte strâmt, şi atmosfera foarte încărcată de diverse mirosuri, aplaudau şi ştrigau: USL, USL, USL. Un simpatizant, deranjat de aglomeraţia din sală a ieşit la o ţigare, spunând: “Mă duc la o ţigare, că m-am săturat de atâta vrăjeală pe burta goală”, şi dus a fost.
Radu Perianu, însoţit de Marius Postelnicescu, după câteva zeci de minute de stat pe scări, că în sală nu mai era loc, au decis să plece la o cafea, pe la un bar prin preajma Casei Sidicatelor.

Constantin Nicolescu a încurcat şi numele candidaţilor, dar şi data alegerilor

Constantin Nicolescu, în prezenţa şefilor de la centru, de emoţii, sau cine ştie ce motive, a încurcat numele candidaţilor, dar şi data alegerilor din iarnă. Se pare că Nicolescu a rămas nostalgic după perioada referendumului din vară, acesta anunţând data alegerilor din iarnă, ca fiind în 9 iulie, perioadă în care susţinea că trebuie înlăturat Băsescu. Chiar dacă a spus 9 iulie, nimeni nu l-a contrazis şi toată lumea a început să aplaude şi să scandeze numele Uniunii Social Liberale. Mai târziu, la prezentarea candidaţilor, Nicolescu a greşit numele celor pe care îi susţine în această campanie. Teo Nicolaescu şi Daniel Constantinescu, aşa cum i-a prezentat preşedintele PSD Argeş, au toată susţinerea domniei sale, dar şi a partidelor care formează USL-ul în Argeş. Se pare că o mare parte din cei din USL au o mică problemă cu memoria. Duvăz şi Zisu nu ştiu comunele pe care candidează, Nicolescu nu ştie numele candidaţilor, dar totul trece, şi votul cetăţenilor îi scoate câştigători la fiecare tur de alegeri din ultimii 23 de ani.

Adrian Miuţescu nu a mai avut loc nici în sală. De liste nici nu s-a pus problema

Adrian Miuţescu, cel care se lansa şi el cu o candidatură acum patru ani, anul acesta a încercat să fie alături de colegii care au fost mai norocoşi şi au prins un colegiu pe care vor candida. Acesta şi-a îmbrăcat ţoalele de biserică, şi a plecat la capitala de judeţ să felicite candidaţii, şi totodată să le ureze succes. Ghinion! Acesta nu numai că nu a avut loc pe scenă, dar nici măcar în sală nu a mai putut intra. Chiar făcea glume în faţa Casei Sindicatelor: “Am înţeles că nu mai am loc pe scenă, dar nici măcar în sală?”
Gluma lui Miuţescu a fost gustată de mai mulţi colegi din PNL, dar de teamă să nu fie văzuţi în preajma acestuia, s-au evaporat rând pe rând, lăsându-l pe Adrian Miuţescu să-şi mănânce singur amarul. 
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea